- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.581
Ayyy 65 cok iyi yerdesin daha ne kadar verecennGelemiyorum ama bildirim yapayım dikkat ediyorum elimden geldiğince
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3013894
Hoşgeldin canım nasılsınİyimi canım çok şükür Sen nasılsın
Haplar çok tehlikeli kuzu boşver dengeli ve sağlıklı beslen yürüyüş yap az gitsin tam gitsin.Ilac derkenben de netten baktim dun buraz karbonhidrat , yag tututucu haplar var burada bitkisel ama gerek yok gercekten. Tek lazim olan motive irade ve spor . Birlikte basarabiliriz.
Waayyyy maşallah canım tebrikler
Memnun oldumMerhabalar hoşbuldum
Bende yaso
Sagol canim,insallah bize bulasmamistir daha emin degiliz ama kasinti cok fenaBoşuna değil abla.oyle öyle vereceğiz inşallah
Tebrikler kuzum harikasın
Ay çok geçmiş olsun.ben öğretmenlik yaparken bir ara bana da olmuştu Allah'ım rezaletti
Harikasın kaptanımtebrikler hedefe ulaşıldı sanırım
Diyet,spor yaptikca dengelenecektir canim,Allah sifa versin,tahlillerin guzel ciksin.Sagol canim gene zaten tahlil yolu gorundu bana
Nette de oyle yaziyor canim,beyaz sirke surmek lazimmis bakalim deneyecegim.masal3487 çok geçmiş olsun kuzum sirkeler için bol bol sirkeyi durulama suyuna koy saçlarını öyle yıka ve tara.
Çok takma kafana artık lütfen sen iyiysen devam et iyi degilsen bırak sağlığın bizim icin daha önemliGelemiyorum ama bildirim yapayım dikkat ediyorum elimden geldiğince
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3013894
Masallah canimHerhalde vücudum şaşırdı heptennn
79 dum olmuşum 78.2
Gelemiyorum ama bildirim yapayım dikkat ediyorum elimden geldiğince
E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3013894
Bize baka baka kilo vermişsin canim,Herhalde vücudum şaşırdı heptennn
79 dum olmuşum 78.2
120 mekikte bitti
Eksiye bak masallah
Canim kilo bildirimi yaptinmi120 mekikte bitti
Teşekkürler canım hedefim 60 olmak ama olamıyorum bir türlü hep bi sorun oluyor diyeti yapamıyorumAyyy 65 cok iyi yerdesin daha ne kadar verecenn
Tebrikler görmedim ondan sordum mekikte superEvet
Eksi 400
Canım sen ne zaman hazır hissediyorsan gel evet geçen haftalarda bizde hep böyleydik illa birşey çıkıyorTeşekkürler canım hedefim 60 olmak ama olamıyorum bir türlü hep bi sorun oluyor diyeti yapamıyorum
AynenHoşgeldin canım nasılsın
Haplar çok tehlikeli kuzu boşver dengeli ve sağlıklı beslen yürüyüş yap az gitsin tam gitsin.
Tas gibi olcam diyon yani120 mekikte bitti
Sagol canim haftaya daha güzel olucakTebrikler görmedim ondan sordum mekikte super
Hoşgeldin canım nasılsın
Haplar çok tehlikeli kuzu boşver dengeli ve sağlıklı beslen yürüyüş yap az gitsin tam gitsin.
Çok takma kafana artık lütfen sen iyiysen devam et iyi degilsen bırak sağlığın bizim icin daha önemli
Teşekkürler kızlarTebrikler canım
Bize baka baka kilo vermişsin canim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?