- 16 Aralık 2019
- 20.950
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.165
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #9.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman ağzımı tıka basa çikolatayla dolduracağımAman lutfen somurtma yeter
120squat bitti simdi mekikte![]()
Ellerinize saglik, ben bir gün menü yazmamistim o gün de cis yemedim ama cok yemek vs yemistimKizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin saatiniz yoksa adim sayar yukleyelimbin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t
@Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y
@masal3487
@Kahvem01
@M_atruska
suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
F Frozen01
@Gozdem__
@Ahsen555
@jtaime020626
@Saliha40
@karamel Latte
Yine döktürmüş
Peki esleme yapacak miyiz?Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin saatiniz yoksa adim sayar yukleyelimbin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t
@Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y
@masal3487
@Kahvem01
@M_atruska
suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
F Frozen01
@Gozdem__
@Ahsen555
@jtaime020626
@Saliha40
@karamel Latte
Bende bir türlü tek başına kilo veremiyorum ya çay olacak ya ilaçİstediğim diyet ah bi de ipin ucu kaçmasa
İyimi canım çok şükür Sen nasılsın
Bende bir türlü tek başına kilo veremiyorum ya çay olacak ya ilaç
Canim yapicam ama esler birbirini birkac kisi dışında takip etmiyorPeki esleme yapacak miyiz?
Iyiyim cok şükür bendeİyimi canım çok şükür Sen nasılsın