Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin saatiniz yoksa adim sayar yukleyelim 🤩bin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen🤗
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar🙋‍♀️
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t D u t
@Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y H a p p y
@masal3487
@Kahvem01
@M_atruska
suspushanimcim suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
F Frozen01
@Gozdem__
@Ahsen555
@jtaime020626
@Saliha40
@karamel Latte
Ellerinize saglik, ben bir gün menü yazmamistim o gün de cis yemedim ama cok yemek vs yemistim 😕 daha da dikkat edecegim

Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin saatiniz yoksa adim sayar yukleyelim 🤩bin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen🤗
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar🙋‍♀️
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t D u t
@Chikolata_gozlum
@Noisy Girl
H a p p y H a p p y
@masal3487
@Kahvem01
@M_atruska
suspushanimcim suspushanimcim
@HuZuNMeLeGi
F Frozen01
@Gozdem__
@Ahsen555
@jtaime020626
@Saliha40
@karamel Latte
Peki esleme yapacak miyiz?

Ilac derken😱 ben de netten baktim dun buraz karbonhidrat , yag tututucu haplar var burada bitkisel ama gerek yok gercekten. Tek lazim olan motive irade ve spor .💪 Birlikte basarabiliriz.
Bende bir türlü tek başına kilo veremiyorum ya çay olacak ya ilaç
😱

Gelemiyorum ama bildirim yapayım dikkat ediyorum elimden geldiğince 😞
E Elif_Eylul
D29A882A-0D19-4D4F-A643-43C750A9E69B.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back