- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #96.141
Ben de uyuyacagim , dün gece oglum atesli idi uykusuz kaldik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi öğrense varya daha susmazDogru diyor adam gecen gene konun birini erkek acmisti
Ben kendimden eminimArkadaşlaar hepimiz kadınmıyııız
Geçmiş olsun canımBen de uyuyacagim , dün gece oglum atesli idi uykusuz kaldik.
Iyi geceler canim gecmis olsunBen de uyuyacagim , dün gece oglum atesli idi uykusuz kaldik.
Arada erkekler çıkıyor zatenKız maç izliyor ben de yatağa uzandım sen orda ne yapıyosun diyip duruyo
Bende okudum
Bilseler ne olcakki diyorum kadın grubu diye nerden biliyomuşum hepsinin kadın olduğunu
Bence diğerleride kadındır ziraa bu kadar yemek dolanmazdı ortalıktaBen kendimden eminim
Ben kendimden eminimArkadaşlaar hepimiz kadınmıyııız
Geçmiş olsun canım iyi gecelerBen de uyuyacagim , dün gece oglum atesli idi uykusuz kaldik.
Kimisi anlık foto attı gördum kiminle telefonda konuştum kimisinin whatsap profilini gördumBence diğerleride kadındır ziraa bu kadar yemek dolanmazdı ortalıkta
Senden eminimBen kendimden eminim
Senden eminim
Bende senden eminimSenden eminim
Burayada giriş yapmasalar ölürler qKimisi anlık foto attı gördum kiminle telefonda konuştum kimisinin whatsap profilini gördum
Kiz adı üstünde kadınlar kulübüBurayada giriş yapmasalar ölürler q
Tamam anlaştıkBende senden eminim
Daha çok cazip geliyo hastalıklı beyinler kadın lafı bile yetiyoKiz adı üstünde kadınlar kulübü
Bende garıyem ben gözel bir garıyemTamam anlaştık
MaşallahBende garıyem ben gözel bir garıyem
Maşallah