- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #96.121
Niye kızBenimkide diğer odada meleyip duruyo
He kayınvalidesi peşinat vermiş ya o
Kocama asırı kılım bu gece
Kv ler evlenene kadar cok iyiler evlendikten sonra yandınHe kayınvalidesi peşinat vermiş ya o
Benimki de görünce kimbilir kime laf yetiştiriyorsun diyorAaa hepsi aynı vala demek
Ortalık topladım ayağımıza oyuncak batar geceYattılarmı bunları n hepicii
Alışamadılar daBenimki de görünce kimbilir kime laf yetiştiriyorsun diyor
Kız kadın daha ne yapsınKv ler evlenene kadar cok iyiler evlendikten sonra yandın
Gecmis olsun ,bebeye . Bizimkiler de yeni uyudu.Gece mesaisindeyim bebe bi kustu allahtan yerde örtü vardı
Oh mis yaninda bide koci olsa tam romantik olur.Aman dısarda kahve içiyorum dolunay tam karşimdakollarım dondu sinek kulağımda vıź vız
E ikiniz de ayni sehirde degil misiniz? Biriniz yaniyor biriniz donuyorBizde sıcakta napalim bebeler popomda
Bizde yanalım
Aynen tam seyirlik
Kız biliyor kk olduğumu da iste illa bir laf atacakAlışamadılar da
O tepede oturuyor canım köyde ben tam merkezdeGecmis olsun ,bebeye . Bizimkiler de yeni uyudu.
Oh mis yaninda bide koci olsa tam romantik olur.
E ikiniz de ayni sehirde degil misiniz? Biriniz yaniyor biriniz donuyor
Aynen tam seyirlik
Bende 4. Kattayim da çatı bütün gün çekiyor sıcağı evim oturulacak gibi değil 3 cepheden güneş alıyor.Gecmis olsun ,bebeye . Bizimkiler de yeni uyudu.
Aynen tam seyirlik
Anladim , suan serinlemistir ama hava degil mi ? Bizim burasi da serin gündüz yakici günes var ama .O tepede oturuyor canım köyde ben tam merkezde
Evet canım ama esmiyor pek bugunAnladim , suan serinlemistir ama hava degil mi ? Bizim burasi da serin gündüz yakici günes var ama .
Kocaýi napayim benim adam öküz ne anlar romantikten kizıda uyttum sessiz sakin kahvemi ictimGecmis olsun ,bebeye . Bizimkiler de yeni uyudu.
Aynen tam seyirlik
Kız maç izliyor ben de yatağa uzandım sen orda ne yapıyosun diyip duruyoNiye kız
Bende okudumHe kayınvalidesi peşinat vermiş ya o
Bilseler ne olcakki diyorum kadın grubu diye nerden biliyomuşum hepsinin kadın olduğunuKız biliyor kk olduğumu da iste illa bir laf atacak
Benimkide anlamıyo balkonda dolunayı izleyelim desem oda ayağımı ovala derKocaýi napayim benim adam öküz ne anlar romantikten kizıda uyttum sessiz sakin kahvemi ictim
Dogru diyor adam gecen gene konun birini erkek acmistiKız maç izliyor ben de yatağa uzandım sen orda ne yapıyosun diyip duruyo
Bende okudum
Bilseler ne olcakki diyorum kadın grubu diye nerden biliyomuşum hepsinin kadın olduğunu
Arkadaşlaar hepimiz kadınmıyııızDogru diyor adam gecen gene konun birini erkek acmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?