- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.781
Eş dedim etiket yaptim ya menulerinizde onu etiketleyin kontrol edin dedimBiz şimdi ozlembc ile kapismicaz dimi onunla beraber kilo vericez diğer guruplara yarisicaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eş dedim etiket yaptim ya menulerinizde onu etiketleyin kontrol edin dedimBiz şimdi ozlembc ile kapismicaz dimi onunla beraber kilo vericez diğer guruplara yarisicaz
Tamam tamam anladımEş dedim etiket yaptim ya menulerinizde onu etiketleyin kontrol edin dedim
Ben bu hafta cakarsam bide ne zamandır iyi gidiyordum ya bu hafta yatisaa geçersem o var
Tamam tamam anladım
Bir cakarım sanaBen bu hafta cakarsam bide ne zamandır iyi gidiyordum ya bu hafta yatisaa geçersem o var
Aaa nasıl nedenBenim kiz ayrılmiş sevgilisinden
NeyyyyyBenim kiz ayrılmiş sevgilisinden
Geçmiş olsunCanım istemedi biraz başım ağrıyor acıkma durumu olurda yoğurt yicem
Kiz alsaydin ekmek yerine onu yerdinPazardan mısır almadan geri geldim E Elif_Eylul bu kadın yüzünden ekmek diye
Aaa niçinBenim kiz ayrılmiş sevgilisinden
Aaa nasıl neden
Simdi konuştuk anne ısinamadim dedi neden dedim nebilim dedi iyi ama bisey var dedi olmuyor dediNeyyyyy
Caksana CaksanaBir cakarım sana
Seninle de tanıştırmıstı aslında birşeyini mi gördü kimseye söylemiyor acabaSimdi konuştuk anne ısinamadim dedi neden dedim nebilim dedi iyi ama bisey var dedi olmuyor dedi
Eee daha yeni tanistik olumlu bakiyodun dedim,olmuyor anne onada dedim dedi
Cocuk ozaman neden bukadar gezdik demis
Aaa deliCaksana Caksana
Aaa niçin
Hiçbir fikrim yok vallahi dedim 3kere anne zorla degil ısınamadım diyor,eee peki neden tanıştık neden ileriye dönük dusünüyodunuzSeninle de tanıştırmıstı aslında birşeyini mi gördü kimseye söylemiyor acaba
Hakkında hayırlısı neyse o olsun .Simdi konuştuk anne ısinamadim dedi neden dedim nebilim dedi iyi ama bisey var dedi olmuyor dedi
Daha yeni tanıştırdı bide hayırlısı olsunSimdi konuştuk anne ısinamadim dedi neden dedim nebilim dedi iyi ama bisey var dedi olmuyor dedi
Oglusu babaya biraktim kızımı havuza getirdim cafeteryadan havuzu izliyorum kız havuzun serin sularinda yuzerken ben sıcak kahve yudumluyorumNerdesiniz yav