- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #95.761
SaolasınGeçmiş olsun canım anladim❤
Takımdaşım rakibeleri yıkıp geçekKızlar bugünkü menüyü yazıp mutfağı toplamaya koşuyorum
Sabah 1 poğaça. Ödülümü yedim. Haftaya kilo verirsem kısır yapicam Bol domates salatalık 2 parça peynir maydanoz çay
Ara yok
Öğle 1 salatalık
Ara yok
Akşam 1 tabak bol sebzeli tavuk sote ,şekersiz limonata
Nescafe içerim
Su 4litre den fazladir
@MissHayaLet E Elif_Eylul
Ağrır canim yemek yedim hap içtimSaolasın
Arkadaş bi yere gidince insanın başı hemen ağrır mıkoparacam atıcam atılsa
Bnde attım bi parolAğrır canim yemek yedim hap içtim
Takımdaşım rakibeleri yıkıp geçek
Biz takımız rakibimiz diğerleriŞimdi ben Fransız kaldım olaya. Biz senle rakip değilmiydikbenim devreler yandı
Simdi listeyi yapiyorum esini menunde etiketle oda B BitterCikilataŞimdi ben Fransız kaldım olaya. Biz senle rakip değilmiydikbenim devreler yandı
Biz elele gönül gönüle biz beraberiz biz aşığız biz seveniz biz hep böyleyizBiz takımız rakibimiz diğerleriinşallah Bnde doğru biliyorumdur
Bende rakibiz sandımSimdi listeyi yapiyorum esini menunde etiketle oda B BitterCikilata
Nayır nolamazBende rakibiz sandım
Ozaman güzel bir eksi bekliyorum senden . Valla artı gelirsen yerim kafanın etini bitiniNayır nolamaz
Yok yok tam gaz devamOzaman güzel bir eksi bekliyorum senden . Valla artı gelirsen yerim kafanın etini bitini
Bugün ödül olarak yiyeydin
Baklava yedik ya ödül olarak daha ne yiyelimBugün ödül olarak yiyeydin
Biz şimdi ozlembc ile kapismicaz dimi onunla beraber kilo vericez diğer guruplara yarisicazK Klassklasik senin ortin canim eve gideyim ilk sayfaya hepsini yazicam
Sen en basından beri burda değil misinBiz şimdi ozlembc ile kapismicaz dimi onunla beraber kilo vericez diğer guruplara yarisicaz
Evet bir an kafam karıştı napammSen en basından beri burda değil misinevet diğer gruplarla yarısıcaksınız beraber kilo vermeye calısıcaksın esinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?