- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.121
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar![]()
Durdun durdun dün aşure yapmaya karar verdin afferim sana bugun yapsaydınYorgunluk uykusuzluk yediklerim birleşince öyle bir artıdayım ki![]()
O an kendimi hazır hissettim yapmasaydım bugun yapamazdım muhtemelen hem de cuma gecesiydi tamDurdun durdun dün aşure yapmaya karar verdin afferim sana bugun yapsaydın
Günaydın canımGünaydın![]()
Bugun cumaydi kız ne farkederO an kendimi hazır hissettim yapmasaydım bugun yapamazdım muhtemelen hem de cuma gecesiydi tam![]()
Günaydın canım![]()
Esim iş yerine de götürdü o da varBugun cumaydi kız ne farkeder
Aksamdan hazırla bugun pisir öglene hazirdi
CaniiiSivrinin biri geziyordu şak diye 2elimle yakaladim elim kan oldu emmis hep bizi demekki![]()
Hee tamam okEsim iş yerine de götürdü o da varhallolur inşallah düzelicez inşallah ne zaman mezara girince mi
![]()
Kurbağa gibi yesemiydimCaniii
Nolcak ki minnacık yesil bir kurbaga sana neyi hatırlatıyor olabilirkiNiye öyle dedin simdi sabah sabah
Efendim ablammmCikilataaaa
Heee dedim yoklayım burdamısınEfendim ablammm
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrrr,
Ya çok tuhaf bir durumdayım. Gecen hafta 101.5 idim 1 2 gün diyet yaptım sonra bırakıp hamurisine çöktüm 102.5 oldum. Geçen cumartesi 102.5 çıktım. Bu sabah 6 gün sonra
97.30 cikiyorum .. Gerçi bu hafta ciddi rejimi hiç bozmadım ve hiç tartılmadim. İlk hafta diye hızlı gitti sanırım. SONUÇ OLARAK GELSİN POĞAÇA
M MissHayaLet E Elif_Eylul