• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizede günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok fenalardayim kaptanimmmm:KK4: ağzıma karşı bir tane cakasim var :KK11::KK11: bak hele şu tartiya
Kuzu kilo vermek istiyorsan cumadan cumaya istediğini ye😘
Hayırlı cumalar tatlım💋
Eki Görüntüle 3013663

Gecen hafta kactim unuttum😬 kizlar k bakmayin galeriden ekledim ama ters oldu nedense
Tebrik ederim canım olsun eksi gelmissin🥰

Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin saatiniz yoksa adim sayar yukleyelim 🤩bin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen🤗
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar🙋‍♀️
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
H a p p y H a p p y
masal3487 masal3487
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
M M_atruska
suspushanimcim suspushanimcim
K Klassklasik
F Frozen01
@Gozdem__
Ahsen555 Ahsen555
jtaime020626 jtaime020626
Saliha40 Saliha40
karamel Latte karamel Latte

Son düzenleme:
Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin 🤩bin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen🤗
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar🙋‍♀️
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
H a p p y H a p p y
masal3487 masal3487
M M_atruska
K Klassklasik
F Frozen01
Ahsen555 Ahsen555
jtaime020626 jtaime020626
Saliha40 Saliha40
karamel Latte karamel Latte
İnşallah kaptanım ❤️❤️

Kizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8bin 🤩bin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen🤗
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
H a p p y H a p p y
masal3487 masal3487
M M_atruska
K Klassklasik
F Frozen01