- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #9.381
67yi ucundan görsem yeterdi, ama olsun böyle böyle gidecek.600gram eksi tebrikler canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
67yi ucundan görsem yeterdi, ama olsun böyle böyle gidecek.600gram eksi tebrikler canim![]()
Haftaya oda olur canim67yi ucundan görsem yeterdi, ama olsun böyle böyle gidecek.
Tebrikler canımEki Görüntüle 3013663
Gecen hafta kactim unuttumkizlar k bakmayin galeriden ekledim ama ters oldu nedense
Abla inaniyormusun yoksa inanmiyormusun gobusun olduğuna
Hosbuldum tatlım
F Frozen01 ortim sen ne yaptin?Eki Görüntüle 3013663
Gecen hafta kactim unuttumkizlar k bakmayin galeriden ekledim ama ters oldu nedense
TesekkürlerTebrikler canım
Hosbuldum tatlım
Sende hoşgeldin![]()
Kuzu kilo vermek istiyorsan cumadan cumaya istediğini yeSizede günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok fenalardayim kaptanimmmmağzıma karşı bir tane cakasim var
bak hele şu tartiya
Hayırlı cumalar tatlım
Tebrik ederim canım olsun eksi gelmissinEki Görüntüle 3013663
Sen 3ten sonra tarilcaksin dimiTebrikler canım
Hosbuldum tatlım
Sende hoşgeldin![]()
Yok abla tartilirim birazdan sahur yapmadım bilerekSen 3ten sonra tarilcaksin dimi![]()
Allah kabul etsin ikizimsuyumBu hafta seninle güzel bir eksiyle gelicez ikizimsuyumağzımı durduramıyorum oruç tuttum bugün
![]()
Ooo bu hafta ikimiz de en az -2 geliriz bu motivasyonlaHaftaya pazar kuzenimin nişanı olur belki, göbeğim çıkmış o zamana kadar ne kadar giderse![]()
Ikiz olduğumuzu bu kadar belli etme kuzum ya65 olmuşumdur![]()
Amin inşallah canısimAllah kabul etsin ikizimsuyum
Ooo bu hafta ikimiz de en az -2 geliriz bu motivasyonla![]()
Ikiz olduğumuzu bu kadar belli etme kuzum ya![]()
Alttaki msj üstteki msj için nasıl acele ettiysem cevabi7ona yazmışımAmin inşallah canısim
Aaa olmaz öyle şey ikiz olduğumuz belli olsun diye yiye durdum sana yaklaşmak için![]()
Deli çatlakAmin inşallah canısim
Aaa olmaz öyle şey ikiz olduğumuz belli olsun diye yiye durdum sana yaklaşmak için![]()
İnşallah kaptanımKizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8binbin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
H a p p y
masal3487
Efenin_Annesi
M M_atruska
suspushanimcim
K Klassklasik
F Frozen01
Ahsen555
jtaime020626
Saliha40
karamel Latte
İnşallah canım korksunlar bizdenDeli çatlakbu hafta ortalığı toz duman edelim mi
![]()
Anlaşıldı kaptanımKizlar cumartesinden itibaren adım yarışı yapıyoruz adim sinırı 8binbin adim 1000 puan, leslie,cardio,yürüyüş vs. De icinde adimin artı spor yapiyosanizda belirtirseniz guzel olur M MissHayaLet sporda etiketleyin spor listesi olusturcak ,bugun cuma ödul hakkiniz var abartmadan lütfen
Bugunden itibaren menu listesi olusturcam menu yazmayana ×××× çarpı koyucam saygilar
M MissHayaLet
@Li_zigi
D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
H a p p y
masal3487
Efenin_Annesi
M M_atruska
suspushanimcim
K Klassklasik
F Frozen01