- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.361
Günaydın canım gecen hafta gore cok guzel artisinSizede günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok fenalardayim kaptanimmmmağzıma karşı bir tane cakasim var bak hele şu tartiya
Ballı badem favorimO zaman magnuma devamke
Yuh onuda yemek olarak gordunya
Hosbulduk baby
Acıktım
Bu daha başlangıç tatlımYine başladı şımartmalara
Teşekkür ederim kuzum benim
Günaydın
Hayırlı Cumalar ♡
Selamm ben geldim bismillah diyeyim gazamiz mübarek olsun ✌
Günaydın hayırlı cumalar
Hayirli fit cumalar kaptanim ve herkeseee
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar Bol eksiler
Eki Görüntüle 3013579
E Elif_Eylul abla valla çokta gayret gösteriyorum ama bu kadar gitmiş
Bende pcos var o yüzden gram gram gidiyor
Günaydın fit güzel harika kadınlarhayirli cumalar
Malesef eksi 400aç kaldım bosuna
Günaydın ponçikler
Günaydin
Gunaydin kizlar
Sizede günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok fenalardayim kaptanimmmmağzıma karşı bir tane cakasim var bak hele şu tartiya
Günaydın hepinize kızlar' hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın hepinize kızlar' hayırlı cumalareksiler çok güzel, tebrik ederim, artı olanlar üzülmeyin alındığı gibi verilir (inşallah)
Bu hafta seninle güzel bir eksiyle gelicez ikizimsuyum69 a takilmiyorum kuzum dün baya bi çorba ettim herseyiödem olduğunu düşünüp kendümü avutuyorum
Allah kabul etsin canimBu hafta seninle güzel bir eksiyle gelicez ikizimsuyumağzımı durduramıyorum oruç tuttum bugün
Günaydın bebeGünaydın hepinize kızlar' hayırlı cumalareksiler çok güzel, tebrik ederim, artı olanlar üzülmeyin alındığı gibi verilir (inşallah)
Teşekkür ederim tatlımTebrikler canim
GöbekmiHaftaya pazar kuzenimin nişanı olur belki, göbeğim çıkmış o zamana kadar ne kadar giderse
EvetGöbekmi
600gram eksi tebrikler canimEki Görüntüle 3013663
Gecen hafta kactim unuttumkizlar k bakmayin galeriden ekledim ama ters oldu nedense
Peh
Tebrikler tatlımEki Görüntüle 3013663
Gecen hafta kactim unuttumkizlar k bakmayin galeriden ekledim ama ters oldu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?