• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bide şöyle bisey seccade al astarini al iplerini al işle onlari sonra pikoya ver harcı bokunu geciyor,hazir daha mantikli
Bence de daha mantıklı en azından herşeyi içinde

Yaa bide şöyle bisey seccade al astarini al iplerini al işle onlari sonra pikoya ver harcı bokunu geciyor,hazir daha mantikli
İpleri assırı pahalılanmıs 😑 havlu da işlemişti annem seccadelere ek misafire cok güzel oluyordu bikac tane daha istedim dedi ipler cok pahalı yapabilirsem alırsın 😑

İpleri assırı pahalılanmıs 😑 havlu da işlemişti annem seccadelere ek misafire cok güzel oluyordu bikac tane daha istedim dedi ipler cok pahalı yapabilirsem alırsın 😑
Yaa iste bende isleyim dedim havlusunla takim ama 😑

Aynen valla napcaz bilmiyorum
Kenarda parasi varmis elifin bide günden alcakmis diger ay onla mutfak aletlerini toptan alayim dedi
Bir kısmını toplu alır bir kısmını da taksitle alırsınız olmadı 🤦🏼‍♀️

Valla ortada bisey yok yani bugune kadar çeyiz için almadim🥲
Yavas yavas aliriz artik
Benim annemde nişan olana kadar hic birşey almamıstı 😅🥲 ama bir anda yüklenince de yüklü geliyor insana
Halledersiniz para olduktan sonrası kolay

Benim annemde nişan olana kadar hic birşey almamıstı 😅🥲 ama bir anda yüklenince de yüklü geliyor insana
Halledersiniz para olduktan sonrası kolay
Iste bende oyle diyorum ufak ufak alinirsa elinin altinda olur

Iste bende oyle diyorum ufak ufak alinirsa elinin altinda olur
Hem günden güne yeni birşey cıkıyor bundan sonrası alması daha iyi aklında kalmaz yeni cıkan birşey olursa

Şimdi pankekin hakkını yedirmem yapcan üç kat her kata Nutella fıstık ezmesi tahin pekmez dayican üstüne findiz ceviz dosucen hop mideye 🤣🤣🤣🤣
Nuttellayi almam artık tek başıma 650 grm yedim kaşıkla 😶tabi bir günde değil 2,3 günde belirtiyim bunuda şokolmayın yine😂
Dogru bak unutmusuz pardooonn 😂😂😂😂

😅😅😅 Hee ıslak kek üstüne cikolata koyman lazım dogruuuuu

Oofofofffff kac aydır nutella yemedim kokusu geldi burnuma 🥲🤣
Bişey yedin mi hakkını verecen🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back