- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.281
Hemde kötü toksinleride atmış oluruzEvet canim mesela disariya yuruyuse giderken icinden giyip ustune kabanini al yuru cok guzel terletiyor
Gecmis olsun canim,bir donem ben de antidepresan kullanmistim ben de kilo yapmamisti ama herkeste ayni etki olmaz.Reglim düzenli,psikiyatri hapi kullandim 6ay,sonra zaten kilo alımı basladi sonra biraktirdi doktor ama hep diyetisyenle gittim kac 2ay kilo verdim 3.cu ay gene ayni durumdaydim troidler calismiyor bagirsak floram bozuk
Ahahah bence de ortim tabi kendi citos olunca bilmiyor bizim neler çektiğimiziBi tarafınızdan terler akıyor zayıflicaz diye o şişin diyo. Kınasın bizi başına gelsin
Olmaz benimde burnumun olması lazım
Neyli aldın bakim
Fistiklimi
Boşuna değil abla.oyle öyle vereceğiz inşallahMalesef eksi 400aç kaldım bosuna
Tebrikler kuzum harikasın
Ay çok geçmiş olsun.ben öğretmenlik yaparken bir ara bana da olmuştu Allah'ım rezalettiBirinci donemde vardi kizlarda,velileri uyardim tamam gecer biter diye dusundum cokta ustune dusmedim,bu donem tum sinifa yayilmis,ben de kasinip duruyordum bu haftabirinci sinif surekli dip dibeyiz,bakalim insallah bize bulasmamistir
Harikasın kaptanım
O zor zorBi tarafınızdan terler akıyor zayıflicaz diye o şişin diyo. Kınasın bizi başına gelsin
Sagol canim gene zaten tahlil yolu gorundu banaGecmis olsun canim,bir donem ben de antidepresan kullanmistim ben de kilo yapmamisti ama herkeste ayni etki olmaz.
Fonksiyonel tip diyetisyenlerini veya doktorlarini arastirmani tavsiye ederim,tiroitler be bagirsak icin faydali olabilir.
Bundan bende yok
Bende yok bundan.
Yok
Yok yok
İnşallah muz yerken aklıma gelmezCanim az salinsin bekle ama tadi biraz degisiyor,bide disarda cok tutarsan sümük gibi oluyor
Hedefe az kaldı canım hedefe kitlendim haftaya göreceğim inşallahBoşuna değil abla.oyle öyle vereceğiz inşallah
Tebrikler kuzum harikasın
Ay çok geçmiş olsun.ben öğretmenlik yaparken bir ara bana da olmuştu Allah'ım rezaletti
Harikasın kaptanımtebrikler hedefe ulaşıldı sanırım
Fonksiyonel tip bütünsel inceliyorGecmis olsun canim,bir donem ben de antidepresan kullanmistim ben de kilo yapmamisti ama herkeste ayni etki olmaz.
Fonksiyonel tip diyetisyenlerini veya doktorlarini arastirmani tavsiye ederim,tiroitler be bagirsak icin faydali olabilir.
AminYakında olurum
Siz benim neler çektiğimi biliyormusuzAhahah bence de ortim tabi kendi citos olunca bilmiyor bizim neler çektiğimizi
Ulan bilin istedimBenim gelir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?