• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reglim düzenli,psikiyatri hapi kullandim 6ay,sonra zaten kilo alımı basladi sonra biraktirdi doktor ama hep diyetisyenle gittim kac 2ay kilo verdim 3.cu ay gene ayni durumdaydim troidler calismiyor bagirsak floram bozuk
Gecmis olsun canim,bir donem ben de antidepresan kullanmistim ben de kilo yapmamisti ama herkeste ayni etki olmaz.

Fonksiyonel tip diyetisyenlerini veya doktorlarini arastirmani tavsiye ederim,tiroitler be bagirsak icin faydali olabilir.

Eklentiler

• 20220225_093405.jpg
    20220225_093405.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 28
Malesef eksi 400🤷🏼‍♀️ aç kaldım bosuna😖
Boşuna değil abla.oyle öyle vereceğiz inşallah
Eki Görüntüle 3013591
Kizlar pazartesi katilmistim
Pazartesi 72.1
Cuma 71.3
Fark -800
Tebrikler kuzum harikasın ❤️
Birinci donemde vardi kizlarda,velileri uyardim tamam gecer biter diye dusundum cokta ustune dusmedim,bu donem tum sinifa yayilmis,ben de kasinip duruyordum bu hafta 😕 birinci sinif surekli dip dibeyiz,bakalim insallah bize bulasmamistir
Ay çok geçmiş olsun.ben öğretmenlik yaparken bir ara bana da olmuştu Allah'ım rezaletti 🤦🏻🤦🏻
Harikasın kaptanım 🤩🤩 tebrikler hedefe ulaşıldı sanırım ❤️❤️

Gecmis olsun canim,bir donem ben de antidepresan kullanmistim ben de kilo yapmamisti ama herkeste ayni etki olmaz.

Fonksiyonel tip diyetisyenlerini veya doktorlarini arastirmani tavsiye ederim,tiroitler be bagirsak icin faydali olabilir.
Sagol canim gene zaten tahlil yolu gorundu bana

Boşuna değil abla.oyle öyle vereceğiz inşallah

Tebrikler kuzum harikasın ❤️

Ay çok geçmiş olsun.ben öğretmenlik yaparken bir ara bana da olmuştu Allah'ım rezaletti 🤦🏻🤦🏻

Harikasın kaptanım 🤩🤩 tebrikler hedefe ulaşıldı sanırım ❤️❤️
Hedefe az kaldı canım hedefe kitlendim haftaya göreceğim inşallah🤲🏻😘😂

Fonksiyonel tip bütünsel inceliyor
D vitaminden tut b12sine
Beslenmene
Herseye destek
Her şehirde doktoru bulunmuyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back