- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.121
C Chikolata_gozlum hadi gel 94 bin yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah program başladığı için o artık 13.00 da başlıcakkaramel Latte yaprak dökümü niye yok yav
He ya öyleymişSabah program başladığı için o artık 13.00 da başlıcak
Dışardaydım geç cevap verebildimHe ya öyleymiş
Karantina bitinceDışardaydım geç cevap verebildim
HoşgeldinizÖğlen yemeği: ekşili köfte , peynirli makarna *salata ve iki dilim baklava .
makarna yemedim bir dilim tatlı yedim salata ve köfteyi bitirdim. Şuana kadar 1.5 lt su içip 5bin adım attım
Geçmiş olsun inşallah birşey çıkmazSelam kızlar sabah saglik ocağına gittim boğaz ağrısı için devlette acile gönderdiler covid19 testi inşallah bisey cikmaz simdi kilo bildirimi yapiyorumEki Görüntüle 3109632
Senin yüzünden kaçırdım diye bağırYaptin sonunda bak hic dikkat etmedim tüh adamla bagrisirken
Neyse gitdim
Sende ters tepiyo yeseydin sabit kalmazdıNormalde 3/4 yerdim de az yedim
Ne hoş olirdiii şimdi heeeCanim kısır istedi
Kahyam hasta yemek yok bugün dersinCanım hiç bir şey yapmak istemiyor aksama yemeekk yookk
Ben o chia yı sevemedim bi türlü kaygan kayganBende köfte aldim eylul istedi diye
Suanda yogurt icine armut chia attim
69 kutladın dimiiiiBen menümü paylaşayım erkencikten
Sabah taa 12 de kahvaltı yaptım hastanedeydim
Kuymak yumurta peynir zeytin salata iki dilim ekmek tahin pekmez bir çatal ucuyla çikolata
Akşam da
Yoğurt salata karpuz bir kase bamya yemeği yiyeceğim ..
Evet ama sebzeeeebaaneCips demedim ama
Kokusunu alırKahve yapmaya korkuyorum kız uyanır diye
Gif atanlari engellicem artık
O zamaaan kahveni al kepçeyi izlemek için cam kenarına geeçTv açık uyuyor seste sessizlik olunca uyanır bi de dışarda kepçe çalışıyor bangır bangır