• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar 3 gündür her yerim ağrıyor e tabi normal alışılmadık bünye ayak bileğinden bacaklarımın etli kısmı popom kollarım omuzla dirsek arası sanki sopalarla dayak yemişim gibi bide sızım sızım sızlıyor simdi sorum şu spor mu ağır geldi yoksa yağlar kasa dönmek için icerde bir savaş mı çıkardı ben savaşa dem mi etsem pes mi etsem spor konusunda iyi bir motivasyon ihtiyacım var yoksa çok mu yaşlandım 🤔🤔🤔
Spor ağır gelmedi aslında vücut spora alışık olmadığı ham olduğu için kaslar ağrı yapıyor eğer bırakır da tekrar başlarsan yine aynı şekilde ağrı cekeceksin bence devam et. 2. Haftadan sonra aziliyor agri

Spor ağır gelmedi aslında vücut spora alışık olmadığı ham olduğu için kaslar ağrı yapıyor eğer bırakır da tekrar başlarsan yine aynı şekilde ağrı cekeceksin bence devam et. 2. Haftadan sonra aziliyor agri
Kaptanım spor sonrası duş kasları rahatlatır demi iyi gelir ısınma hareketiyle başlayıp öyle sonlandırsa belki çok ağrısı olmaz 🙄

İnşallah azalır çok acıyor 🤒🤕

Kaptanım spor sonrası duş kasları rahatlatır demi iyi gelir ısınma hareketiyle başlayıp öyle sonlandırsa belki çok ağrısı olmaz 🙄
Evet ısınma egzersizi hem Bitis'te hem başlangıçta lazım canım.

Gel benim yanima mastershef izleyek
Ne hoş olar :KK68: gocama söz vermiştim birlikte izlerim diye ilk yarıya kadar izkedim yeter:KK70:
Bnde yatağın dibinde bebe sallıyom 😂

Yimehhhhhj😝😝😝😝
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende şimdi astım çamaşır
Bende astım yatağıma uzandım:21:
Normal canım dalmada sorun yaşıyorlar.
Sıcaktan bebelerde uyuyamıyor :KK43:

İyi akşamlar :)
Sabah 1 poğaça 2 küçük dilim börek
Akşam: mantarlı etli yemek, tavuk suyu çorba, Özbek pilavı
Akşam: filtre kahve
8000 adım
Yarın oruç tutacağım o yüzden bugün karbonhidratlı beslendim :)
Afiyet olsun canım 🥰
Yarin tartını merak ediyorum 🙄

Ne hoş olar :KK68: gocama söz vermiştim birlikte izlerim diye ilk yarıya kadar izkedim yeter:KK70:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende astım yatağıma uzandım:21:

Sıcaktan bebelerde uyuyamıyor :KK43:
Evet ya bir oraya bir buraya dönüp duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back