- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Aslinda uygulaması var ama niye kaydetmiyor anlamadımHafızaya kayıt etmiyor mu
Etmem etmem aşkımsuAblişsu ❤ hahaha bida bana laf etmeyersem et gidip doktora dik ağzımızı diyelim sağol kuzum ❤ ben almam insaAllah sen de alma
Olursun da atlatırsın inşallah en ufak hasarlaİnşallah canım regli olmazsam tutarım inşallah olurum bide onun sıkıntısını çekemem dündü günüm ama ses yok
Uygulama neAslinda uygulaması var ama niye kaydetmiyor anlamadım
Cips yok cıssssTamam görüntülu konuşalım cipsler falan hazır olsun izleriz birlikte(maç falan hiç sevmem)
Ben bilmem artıkinEtmem etmem aşkımsudaha dikkatli kullarım laflarımı
Sağlık uygulaması varya canim huawei ninUygulama ne
Benimde o canım bugunki adımlarının üstüne tıkla geriye gitSağlık uygulaması varya canim huawei nin
İnşallah canısimOlursun da atlatırsın inşallah en ufak hasarla
Üstüme iyilik sağlık uslu uslu oturunca da adım çıkıyor yav arkamı dönemiyorum 1 dk
Çok zevksizsin bacımsuCips yok cıssssyoğurt kaşıklayacağım yarın akşam
Ben bilirim de işteBen bilmem artıkin
Demi pozitif insanım ne yapacağım bilinmez
Aaaa buldumBenimde o canım bugunki adımlarının üstüne tıkla geriye git
SapsikAaaa buldum
Benden bir tane daha varmışBen burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktışuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire bu akşam öyle olmayacak söz
Aklini peynir ekmekle yemişSapsik
Bence herşeyden iki kaşık tabağına ekle salata yapıyorsan salatayı bir kase yiyebilirsin pilavll ve makarna 3 kaşığı geçmesin yemek kaşığı ile ölçüm yap.Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktışuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire bu akşam öyle olmayacak söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?