Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım
Listeye ekliyorum canım bravo
Harika tarif için teşekkür ederiz canım
Günaydın
Hayırlı Cumalar ♡

Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın guzellikler
En sevdiğim
Günaydın güzeller hayırlı cumalar

Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar Bol eksiler

Günaydın bebeklerim
Günün ilk tartımı benden olsun Eki Görüntüle 3013574
Wowwww süpersin kuzum maşallah,
başardım 1 hafta bile olmadı daha diyete başlayalı
Başardın canım harika bir eksi böyle devam et güzel gidiyorsun
Sağolun bebekler öptüm sizi ben anama gidiyom
Güle güle ozletme kendini

Üzülmek yok lütfen toparlan simdi guzel bir kahvalti yap kahveni iç tekrardan baslicaz o 7lere düşüceksin
Yok başlarken biliyordum böyle olacak maalesef ben çok yavaş kilo veriyorum.bu defa pes etmeyeceğim inşallah

Dun yogun bir gundu,veli gorusmelerim vardi,sinifimfa kizlarin tamami bitli sanirim bana da bulasti,haftasonu bit sampuaniyla yikayinca gorecegim,cok canim sıkkin,ne var ne yok yikiyorum aksamdan beri
Yaaaa gecmis olsun canim cok yaşadim ben büyük kizda

Yaaaa gecmis olsun canim cok yaşadim ben büyük kizda
Birinci donemde vardi kizlarda,velileri uyardim tamam gecer biter diye dusundum cokta ustune dusmedim,bu donem tum sinifa yayilmis,ben de kasinip duruyordum bu hafta birinci sinif surekli dip dibeyiz,bakalim insallah bize bulasmamistir

Birinci donemde vardi kizlarda,velileri uyardim tamam gecer biter diye dusundum cokta ustune dusmedim,bu donem tum sinifa yayilmis,ben de kasinip duruyordum bu hafta birinci sinif surekli dip dibeyiz,bakalim insallah bize bulasmamistir
Allah yardimcin olsun canım ya ögretmenlik zor iş
Keske herkes cocuguna ozen gösterse en sinir oldugum şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…