Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemle komşularla 8 e kadar parkta oturduk yiğenim gitmek istemeyince eve çıktık
Eşim iş konusunu açtı konuşurken 3 ay çocuklara baksaydın sevilay calışsaydı kredi çekip ev alırdık dedi
Annemde 3 ay deseniz bakardım sevilay öyle bişey demedi dedi ay bakıyorsan bak bide üste çıkmak için beni mahcup düşürdü
Eşimde beni suçladı
Bende bakmak istese bakar bunun 3 ayı 5 ayımı var dedim ne alaka yani bide kendini savunmak için yalan konuşuyor annem
Keşke eve çıkmadan gitselerdi dün bir garip oldum annemin saçmalıklarından
Gelini eşime şikayet ediyor ya herşeyi anlatmak zorundamısın niye anlatıyorsun herşeyi
Eşim ilerde onun gelini böyleymiş ben niye iyi davranalım der el oğlu annem çok cahil hareket ediyor bazen 😑😒
Analarımızın huyu sonradanmı değişti acaba yoksa yaşlandıkçamı böyke oldular bazen düşünüyorum acaba bendemi annem gibi olucam diye ama benim anam ben küçükkende beni önemsemezdi😞
Yolda yürürken esime saydırıyordum ayagım döndü :KK43:
Varmı birşeyin

giphy.gif

Koşarak geliyor aç kollarını🤣

Güllerin içinden canım koşarak koşarak:KK75::KK75:

Anca fırsat oldu kız çocuklar evde hergün bi yerdeyiz akşam eve getir banyo yaptır
Neyse iki hafta kaldı okulun açılmasına :dua:
Keşkem kraliçe olsam bea 🤣🤣
Karlar Külkedisi ol istersen
Bn köle olanım 😂😂😂

Bülent abla gibimi oldu senin crocs :KK45: o_O
Sgagahahahnherhalde :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Napayım bee benim başıma o haklı olunca gelir napam😝🤣
Oyle oldu lan vala 🙃🙃🙃
Allah çarpmış haberi yok 😶
:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:
M Mavi Menekse noldi kız öbür ayağındamı döndü nereye gitdün🤣
Yemek hazırladım napcam baska :KK51:
Analarımızın huyu sonradanmı değişti acaba yoksa yaşlandıkçamı böyke oldular bazen düşünüyorum acaba bendemi annem gibi olucam diye ama benim anam ben küçükkende beni önemsemezdi😞

Varmı birşeyin
Yok yok iyiyim
Günahını almışsın 😇
Hee oyle herhalde :eek::110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X