Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.321
Sağol canımAfiyet olsun gördüm geziyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun gördüm geziyonuz
Diger ayağın pesindenM Mavi Menekse noldi kız öbür ayağındamı döndü nereye gitdün
Temelli gitti galibaM Mavi Menekse noldi kız öbür ayağındamı döndü nereye gitdün
Ee enişte bey haklı olunca böyle çarpılırsın azcık gıcıklık yapayım M Mavi MenekseDiger ayağın pesinden
Allahın sopası yokEe enişte bey haklı olunca böyle çarpılırsın azcık gıcıklık yapayım M Mavi Menekse
Analarımızın huyu sonradanmı değişti acaba yoksa yaşlandıkçamı böyke oldular bazen düşünüyorum acaba bendemi annem gibi olucam diye ama benim anam ben küçükkende beni önemsemezdiAnnemle komşularla 8 e kadar parkta oturduk yiğenim gitmek istemeyince eve çıktık
Eşim iş konusunu açtı konuşurken 3 ay çocuklara baksaydın sevilay calışsaydı kredi çekip ev alırdık dedi
Annemde 3 ay deseniz bakardım sevilay öyle bişey demedi dedi ay bakıyorsan bak bide üste çıkmak için beni mahcup düşürdü
Eşimde beni suçladı
Bende bakmak istese bakar bunun 3 ayı 5 ayımı var dedim ne alaka yani bide kendini savunmak için yalan konuşuyor annem
Keşke eve çıkmadan gitselerdi dün bir garip oldum annemin saçmalıklarından
Gelini eşime şikayet ediyor ya herşeyi anlatmak zorundamısın niye anlatıyorsun herşeyi
Eşim ilerde onun gelini böyleymiş ben niye iyi davranalım der el oğlu annem çok cahil hareket ediyor bazen
Varmı birşeyinYolda yürürken esime saydırıyordum ayagım döndü
CınımsınGelsin özledim
Koşarak geliyor aç kollarını
Güllerin içinden canım koşarak koşarak
Ben tatlı makarna pilav da yiyorum :) Ama adım sayım sürekli 15bin üstü. Sanırım onlar oraya gitti. Sabahki kilomu nazar değmesin diye yazmadım. Yarın büyük sürprizim varEvet bende 1 haftadır tek öğün yiyorum hamur ekmek pilav makarna hariç süper gidiyor
Günahını almışsınYolda yürürken esime saydırıyordum ayagım döndü
Karlar Külkedisi ol istersenAnca fırsat oldu kız çocuklar evde hergün bi yerdeyiz akşam eve getir banyo yaptır
Neyse iki hafta kaldı okulun açılmasına
Keşkem kraliçe olsam bea
SgagahahahnherhaldeBülent abla gibimi oldu senin crocs
Oyle oldu lan valaNapayım bee benim başıma o haklı olunca gelir napam
Allah çarpmış haberi yok
Yemek hazırladım napcam baskaM Mavi Menekse noldi kız öbür ayağındamı döndü nereye gitdün
Yok yok iyiyimAnalarımızın huyu sonradanmı değişti acaba yoksa yaşlandıkçamı böyke oldular bazen düşünüyorum acaba bendemi annem gibi olucam diye ama benim anam ben küçükkende beni önemsemezdi
Varmı birşeyin
Hee oyle herhaldeGünahını almışsın
Tüh nasıl döndürmüş döndürmemeliHe kız crocs vardı bir de ortopedik
Cok icinceEskiden dukani löp löp içerdim son haftalar tiksinti geldi
Bence de kendi kendine yürütmeliydiTüh nasıl döndürmüş döndürmemeli