Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kücükken cirkin olan iyidir 😁😁😁

Aaa 😔😔 benimde alerjim var ama cok sukur sık temizleyince bir sorun yasamadım
Lennn Bn küçükken çok çirkinmişim 😂😂😂 neeesi iyi hep çirkin diyip kayırmışlar

tired-cute.gif

Su çok az bu sıcaklarda 🥴
kittenlove kittenlove doktırum seninde suyun çok az 🥴
herkese günaydınnn

su kesinlikşe az ya yetişkin insanlarak olarak ortalama 2,5 litre içmemiz lazım hastalara hep diyorum kendim yapamıyorum :oops:

eskiden çok su içeridm ben lise üniveriste dönemimde hiç takip etmeme gerek kalmazdı , metabolizmayı da hızlandırıyo çok önemli aslında

Heee fena degil acaba neler yedin 🚶‍♀️🚶‍♀️
Valla hep dikkat etmeye çalıştım mercimek köftesini bı kaçırdım iki de luppo yemiş olabilirim 🙄🙄 geriye başka hiç bişey yemedim öyle kaçamak olarak günlük yemeklerden yedim ekmek yemedim bile sayilir bir kere akşam yemeğinde yemiştim ekmeğide🥴

herkese günaydınnn

su kesinlikşe az ya yetişkin insanlarak olarak ortalama 2,5 litre içmemiz lazım hastalara hep diyorum kendim yapamıyorum :oops:

eskiden çok su içeridm ben lise üniveriste dönemimde hiç takip etmeme gerek kalmazdı , metabolizmayı da hızlandırıyo çok önemli aslında
Dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı olmuş :-)
Suyuna taze nane Reyhan tarçın atıp aromalı yapabilirsin hemde ferahlatır 🤩

K Klassklasik :KK4:furize nasıl
Sen 70 Bn 95 takılı kaldık 🙈
Takılı kaldık vallah napacuu😱ben çok uzun zamandır 70 in üstündeyim ya yapıştı mübarek bidaha vermeye başlasam gidecekte şimdi taktikmi değiştirmek lazım ne lazım 😁😁 sen verirsin ya ben veremiyom versemde hemen aliveriyorum yemeğe hiç dayanamiyom bitter napacaz bu işi🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X