- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.081
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın
Kücükken cirkin olan iyidirSenin küçüklüğün herhalde çirkin şey
Aaa benimde alerjim var ama cok sukur sık temizleyince bir sorun yasamadımTipe bak
Eşim benimkini satıcak alerjimeyi gelmiyor diye
Lennn Bn küçükken çok çirkinmişim neeesi iyi hep çirkin diyip kayırmışlarKücükken cirkin olan iyidir
Aaa benimde alerjim var ama cok sukur sık temizleyince bir sorun yasamadım
Büyüyünce cok güzel olmussun işte saffooLennn Bn küçükken çok çirkinmişim neeesi iyi hep çirkin diyip kayırmışlar
Aaaa öyle mi olunuyor sana en güzel fotomu atıyorum hemencok güzel olmussun işte saffoo
Günaydın canım
Heee fena degil acaba neler yedin
Heee fena degil acaba neler yedin
herkese günaydınnn
Valla hep dikkat etmeye çalıştım mercimek köftesini bı kaçırdım iki de luppo yemiş olabilirim geriye başka hiç bişey yemedim öyle kaçamak olarak günlük yemeklerden yedim ekmek yemedim bile sayilir bir kere akşam yemeğinde yemiştim ekmeğideHeee fena degil acaba neler yedin
Dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı olmuşherkese günaydınnn
su kesinlikşe az ya yetişkin insanlarak olarak ortalama 2,5 litre içmemiz lazım hastalara hep diyorum kendim yapamıyorum
eskiden çok su içeridm ben lise üniveriste dönemimde hiç takip etmeme gerek kalmazdı , metabolizmayı da hızlandırıyo çok önemli aslında
Migrenben bak sen kahveler paylaşıyor falan filan pehh
Takılı kaldık vallah napacuuben çok uzun zamandır 70 in üstündeyim ya yapıştı mübarek bidaha vermeye başlasam gidecekte şimdi taktikmi değiştirmek lazım ne lazım sen verirsin ya ben veremiyom versemde hemen aliveriyorum yemeğe hiç dayanamiyom bitter napacaz bu işi