- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.481
Bak simdi çarşaftan börege geçtik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayıım, dünü telafi etmek için şimdi çıkıp yürümeye başlıyoruum
NapcaktıkAğzı olan konuşuyor
Sebze yapsana canım tavada sotele kabak mesela yanına yogurt olur salata olurKızlar ya ben akşama ne yiyecegimi bilmiyom akıl verin nolur ama granola ve yulaf demeyin çok yedim bu ara
Sebze yap evde ne varsa salata yoğurt cacıkKızlar ya ben akşama ne yiyecegimi bilmiyom akıl verin nolur ama granola ve yulaf demeyin çok yedim bu ara
Çocuklarla markete gitmek ölüm gibi kızSebze yapsana canım tavada sotele kabak mesela yanına yogurt olur salata olur
Ne var evde saglıklıÇocuklarla markete gitmek ölüm gibi kız
Cacık olur bak marulum da var hem yanına bulgur pilav diyecem de linç yerim diye korkuyomSebze yap evde ne varsa salata yoğurt cacık
Bulgurdan uzak duralımCacık olur bak marulum da var hem yanına bulgur pilav diyecem de linç yerim diye korkuyom
Adım bulgurcuya çıktı bacım istesem de yiyemem bı akıl diyo sandviç yap yeBulgurdan uzak duralım
Sandiviçe kaçma derim salata yap tavuklu falan deminde ddediğim gidibi cacık yap yanına ayran falan karnını şişirecek şeylerAdım bulgurcuya çıktı bacım istesem de yiyemem bı akıl diyo sandviç yap ye
Tonbalikli salata mi yapsamSandiviçe kaçma derim salata yap tavuklu falan deminde ddediğim gidibi cacık yap yanına ayran falan karnını şişirecek şeyler
Bak o olurTonbalikli salata mi yapsam
Kocam beye soyleyim de gelirken alsinBak o olur
SöyleKocam beye soyleyim de gelirken alsin