- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.561
Aayy ne güzel bölsen olmuyor mus acaba 7 tane olması bereket2 bambum var uzadıda uzadı hâlaa yaprak çıkartıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy ne güzel bölsen olmuyor mus acaba 7 tane olması bereket2 bambum var uzadıda uzadı hâlaa yaprak çıkartıyor
Kessem diksem diye düşünüyorum ama ölürmükiAayy ne güzel bölsen olmuyor mus acaba 7 tane olması bereket
Hic bilmiyorum o suda yetişiyordu sanki su filizlendirir mi acabaKessem diksem diye düşünüyorum ama ölürmüki
Bakıp arastırayim en iyisi,Hic bilmiyorum o suda yetişiyordu sanki su filizlendirir mi acaba
SıcakAnca esmeye başladı
Ben AVM turu attım geldimNerde bu millet bende yatayim bari
Kesilince bilmiyorum ama benim bir tanesinin spı saradı yapraklarını koparıp suya koydum köklendiKessem diksem diye düşünüyorum ama ölürmüki
Evet bayaaa hemde
Ohh maşallahBen AVM turu attım geldim
Kestigin yere mum eritip sürdünmü benim her yerinden fışkırdiKesilince bilmiyorum ama benim bir tanesinin spı saradı yapraklarını koparıp suya koydum köklendi
Bizde seni çamaşır asıyor zannedelimBen AVM turu attım geldim
Manyak sesli güldümBizde seni çamaşır asıyor zannedelim
Benim sap tamamen gitti sadece yaprk çıkan kısım kaldı ucu açık olmadıgğından bir şey yapmadımKestigin yere mum eritip sürdünmü benim her yerinden fışkırdi
Gülesiniz diye şey etdim bende zatenManyak sesli güldüm
Yaa bitane adam diyorki cikan yerdeki filizleri ister suya ister topraga ekin devami gelir güvenemedim benBenim sap tamamen gitti sadece yaprk çıkan kısım kaldı ucu açık olmadıgğından bir şey yapmadım
Aysede gülmüsmuGülesiniz diye şey etdim bende zaten
Yokki ortadaAysede gülmüsmu