- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.241
Ben Pazartesi başlaycamŞimdi kız uyudu bende uyicam uyanınca inşallah başımın ağrısı geçerse yapıcam . Geçmezse yarına çünkü yürüyemiyom bile fena ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Pazartesi başlaycamŞimdi kız uyudu bende uyicam uyanınca inşallah başımın ağrısı geçerse yapıcam . Geçmezse yarına çünkü yürüyemiyom bile fena ağrıyor
Neyin varŞimdi kız uyudu bende uyicam uyanınca inşallah başımın ağrısı geçerse yapıcam . Geçmezse yarına çünkü yürüyemiyom bile fena ağrıyor
Bu sey gibi oldu bugun de yiyim diyete pazartesi baslarımBen Pazartesi başlaycam
Bende bir şey yapmadimSabah 5 de kalktım sadece kahvaltı hazırladım ve topladım onun haricinde ne iş ne ders ne kitap okuma saat 2 olmus lan
Bnde yedım hunharca
Yat dinlen canim gecmis olsunŞimdi kız uyudu bende uyicam uyanınca inşallah başımın ağrısı geçerse yapıcam . Geçmezse yarına çünkü yürüyemiyom bile fena ağrıyor
Hadi sen hastasın da bana noliiyiiiBende bir şey yapmadim
Şükür bugünümüzü yazin hep öyle oluyor yaHadi sen hastasın da bana noliiyiii
Göbegımden önümü göremiyorum
Olan olmuş önümüze bakalım
Ayy tembelSabah 5 de kalktım sadece kahvaltı hazırladım ve topladım onun haricinde ne iş ne ders ne kitap okuma saat 2 olmus lan
BaşımNeyin var
Sağol canım benimYat dinlen canim gecmis olsun
Yok bee sendeGöbegımden önümü göremiyorum
Gecmiş olsun canım
Evet şükürŞükür bugünümüzü yazin hep öyle oluyor ya
Ayy tembel
GeldimDur daha B BitterCikilata gelecek onunla hasbihal edicez
Geri git kimse yoooh evde değilizGeldim
Teşekkür ederimGecmiş olsun canım
Etmemişiniz amaDur daha B BitterCikilata gelecek onunla hasbihal edicez