- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.041
TerbiyesizOyy cikooo bu E Elif_Eylul kızdı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TerbiyesizOyy cikooo bu E Elif_Eylul kızdı bana
Ben dün spor yapmaya kalkışdım yapamadım nasıl hamlamışsıam artık 5 dk yı bitiremedim. Leslieden başlayayım ben en iyisi bir yerimi sakatlamadan@MissHayaLet sayi bu hafta spor ve adimlara baslayalimmi spor listesini tutmaya basla
Geçmiş olsun. Nasılsın?Gece cok kötü oldum hem ishal hem kusma
Cok dogru@MissHayaLet sayi bu hafta spor ve adimlara baslayalimmi spor listesini tutmaya basla
Sakin ol 5 dk yapamiyosan sorun sende demejBen dün spor yapmaya kalkışdım yapamadım nasıl hamlamışsıam artık 5 dk yı bitiremedim. Leslieden başlayayım ben en iyisi bir yerimi sakatlamadan
Kocan bulsan bosa oturmasınlar evde yalı kazıgı gibiAnam da öyle diyor, yaaa araba Yok bulursa giderim yoksa otobusle bisey varsa kimsenin vebaline girememki
Sagol canim ölüyorumGeçmiş olsun. Nasılsın?
Bnde leslıeden başlıyacam kesin bnde hamladımBen dün spor yapmaya kalkışdım yapamadım nasıl hamlamışsıam artık 5 dk yı bitiremedim. Leslieden başlayayım ben en iyisi bir yerimi sakatlamadan
Tarlaya gitti yalı kazığıKocan bulsan bosa oturmasınlar evde yalı kazıgı gibi
Ohohh masallah daha su an 7 sayfa sen gelene kadar Allah'a emanet5930 sayfada kaldım. Namaz kılıp geleyim sonra geçe kalıyor
Tarla mı önemli ben mi it deTarlaya gitti yalı kazığı
Sagol canim kahve yaptigin icin hic halim yoktu
Afıyet olsun daha oğluşu yatıramadım uyumaz sıpa
Buyur canım telvesini sıyır ishale iyi gelirSagol canim kahve yaptigin icin hic halim yoktu
Sagol canımAfıyet olsun daha oğluşu yatıramadım uyumaz sıpa
Aramıza hoşgeldinadım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
kilo alma sebebim doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmemek ve hareketsiz bir yaşam
4 yasında 1 oğlum var
kilo vermek isteme sebebim , kıyafetlerimin duruşundan rahatsız oluyorum artık ve 2 nci çocuğu düşünüyorum ham,lelik öncesi zayıflamak istiyorum :)
Çok şükür İyi canım
Ay abla git bı hastaneye bu sıcakta da hastalık hiç çekilmez annemde geçen senin gibi oldu gitti serum verdiler iyi geldi dediKahve bile icemiyorum
Anladiysan arap olabilirsin
Uyarsa sana yap