- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.961
Herkese günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımHerkese günaydın
Günaydın canım Afiyet olsunGUUUUNAAAAYYYYDDDDİİİİİİİNNNNNN CANIM KIZLAR ❣Eki Görüntüle 3104647
Sağol kuzum sabah kahvemi içiyorum gel beraber olsunbebeyi besige attım lütfen uyu dedim ciks dinlemedi suan yanımda yaramazlık yapıyorGünaydın canım Afiyet olsun
Bir bebe gördüm sanki
adım Buse
Ödem o bikereHeee ensonki foto hicte almamiş gibiydi
Hoşgeldin aramızaadım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
kilo alma sebebim doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmemek ve hareketsiz bir yaşam
4 yasında 1 oğlum var
kilo vermek isteme sebebim , kıyafetlerimin duruşundan rahatsız oluyorum artık ve 2 nci çocuğu düşünüyorum ham,lelik öncesi zayıflamak istiyorum :)
Günaydın canımGUUUUNAAAAYYYYDDDDİİİİİİİNNNNNN CANIM KIZLAR ❣Eki Görüntüle 3104647
Aramıza hoşgeldin canımadım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
kilo alma sebebim doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmemek ve hareketsiz bir yaşam
4 yasında 1 oğlum var
kilo vermek isteme sebebim , kıyafetlerimin duruşundan rahatsız oluyorum artık ve 2 nci çocuğu düşünüyorum ham,lelik öncesi zayıflamak istiyorum :)
Günaydın canımGünaydın
Şaşirtcı oysa ki çok uslu sözünden çıkmazdı demiSağol kuzum sabah kahvemi içiyorum gel beraber olsunbebeyi besige attım lütfen uyu dedim ciks dinlemedi suan yanımda yaramazlık yapıyor
Günaydın güzel kadınlar
Hoşgeldin aramızaadım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
4 yasında 1 oğlum var
Hosgeldin canim aramizaadım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
4 yasında 1 oğlum var
Günaydın canımGünaydın
Çok su kaybetmiş olabilirsin abla belki ondan olmuştur nane limon vs içTeşekkür ederim kızlar
Günaydın canım
Günaydın ilk sayfada kurallar ve form var doldurursan sevinirim
Günaydın kızlar
Sagol canim
Simdi iyiyim ama basimdan ayaklarima kadar bir agri geldi sonra anlatamam
Günaydın canımGünaydın
Suanda benim hic bir yerim tutmuyor,telefonu elimden birakip yaticam birazdan bir yudum bisey yemedimÇok su kaybetmiş olabilirsin abla belki ondan olmuştur nane limon vs iç