Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GUUUUNAAAAYYYYDDDDİİİİİİİNNNNNN CANIM KIZLAR ❣
IMG_20220730_103635_857-1.jpg

adım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
kilo alma sebebim doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmemek ve hareketsiz bir yaşam
4 yasında 1 oğlum var
kilo vermek isteme sebebim , kıyafetlerimin duruşundan rahatsız oluyorum artık ve 2 nci çocuğu düşünüyorum ham,lelik öncesi zayıflamak istiyorum :)

adım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
kilo alma sebebim doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmemek ve hareketsiz bir yaşam
4 yasında 1 oğlum var
kilo vermek isteme sebebim , kıyafetlerimin duruşundan rahatsız oluyorum artık ve 2 nci çocuğu düşünüyorum ham,lelik öncesi zayıflamak istiyorum :)
Hoşgeldin aramıza 🤗
@ozlemblc sende hoşgeldin 🤗

GUUUUNAAAAYYYYDDDDİİİİİİİNNNNNN CANIM KIZLAR ❣Eki Görüntüle 3104647
Günaydın canım 💞
adım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
4 yasında 1 oğlum var
Aramıza hoşgeldin canım 🌺
Günaydın canım 💞

Sağol kuzum sabah kahvemi içiyorum gel beraber olsun😍bebeyi besige attım lütfen uyu dedim ciks dinlemedi suan yanımda yaramazlık yapıyor 😀😀😀
Şaşirtcı oysa ki çok uslu sözünden çıkmazdı demi 😂😂

Günaydın güzel kadınlar 😍😘💋💋💋💋🌺💞💞
:KK74:
adım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
4 yasında 1 oğlum var
Hoşgeldin aramıza ♥️

adım Buse
boy 153 cm
yaş 27
kilo 56
hedef kilo 50
meslek saglık teknikeri
4 yasında 1 oğlum var
Hosgeldin canim aramiza🥰
Bu kilonu kaydediyorum,pazartesi kontrol tartımiz cuma günu tartı fotografli oluyor,hergün menulerini varsa sporunu paylasirsan sevinirim,hedefledigin kilona ulasman dilegiyle
Günaydın canım 🥰

Teşekkür ederim kızlar🥰

Günaydın canım 🥰

Günaydın ilk sayfada kurallar ve form var doldurursan sevinirim

Günaydın kızlar 🥰

Sagol canim 🥰
Simdi iyiyim ama basimdan ayaklarima kadar bir agri geldi sonra anlatamam
Çok su kaybetmiş olabilirsin abla belki ondan olmuştur 😔 nane limon vs iç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X