Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanellam bızım ev taşıyacağımız fıln yok daha bır ay daha süre aldık başlasamı acaba tekrar dıyetıme 3 kılo alımmışım 🙁🙁
Eee nerdeydin simdiye kadar neler yaptın uzun süreden beri,hicmi çıkmadınız evinizden

Eee nerdeydin simdiye kadar neler yaptın uzun süreden beri,hicmi çıkmadınız evinizden
Konya’yaydık uzun bı sure geldik sonra kayınvalidem görümcem bıze geldı bırazda bızde kaldılar gıttıler daha Çarşamba gunu bakıyouz tekrar evlere bır ay daha vktımız var tekear başlammı dıye düşündüm

Konya’yaydık uzun bı sure geldik sonra kayınvalidem görümcem bıze geldı bırazda bızde kaldılar gıttıler daha Çarşamba gunu bakıyouz tekrar evlere bır ay daha vktımız var tekear başlammı dıye düşündüm
Başla canim sorun yok tartil ekleyim listeye oyuzden sormamıştım uzun zaman oldu belki işlerini halletmissindir diye düşundüm😘

Kızlarrr geldik gene zurnanın zırt dedigi cumaya:spor::spor::spor:

Yarın saat🕛 12ye kadar 🚾 sonrasi👙 çamaşırınızla forograflı olarak bildirim yapmanızi rica ediyorum,tartı sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz,buhafta biraz dikkat edelim menülere toparlanmamız lazim​

Herkese bol eksiler:KK200::KK200::KK200:

M MissHayaLet
Migrenben Migrenben
C _CikiLeta
@Klassklasik
@Pandora27
@tulay283300
@vienna
@badem000
@kittenlove
@Ebru kilinc
@English_teacherrr