- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.321
Etdim etdimDemi fena değilim sende fark ettin
14 ü Benim kızın doğum günüCok mu 8 yıl dur daha ne
14 Agustos esimle tanısma yıldonumumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etdim etdimDemi fena değilim sende fark ettin
14 ü Benim kızın doğum günüCok mu 8 yıl dur daha ne
14 Agustos esimle tanısma yıldonumumuz
Döv beniNapalim
KiyamamDöv beni
Hak ettim ama bayadir saldım diyetiKiyamam
Kim salmadıkıHak ettim ama bayadir saldım diyeti
Göbeğim çok çıktıKim salmadıkı
Öyle durmuyor amaGöbeğim çok çıktı
Amann bilsem ne evlilik yıldönümünü kutlasa öp basa koy bir de bu sene memlekette olcazBence çok bana çok geliyor
Oo tanışma yıl dönümünü bile unutmamış
Aaa nereye gidiyonuzAmann bilsem ne evlilik yıldönümünü kutlasa öp basa koy bir de bu sene memlekette olcaz
1 ay sonra memlekete anneme ordan kv'lereAaa nereye gidiyonuz
Gezmeyemi bayram degil seyran degil1 ay sonra memlekete anneme ordan kv'lere
Bu 20 gün ailelerin yanında geciyor uzakta olunca20 gün izni var esimin burda yazın tadını cıkarabildigim kadar cıkarmam lazım
Aman yanliz kalcak bir yere gitsenize20 gün izni var esimin burda yazın tadını cıkarabildigim kadar cıkarmam lazım
Korse giyiyorumÖyle durmuyor ama
ÇakkalKorse giyiyorum
Amann nerde o yuzden burda haftasonları gezmeye calısıyoruz aileler görmek istiyor onlarla vakit gecirelim istiyolarAman yanliz kalcak bir yere gitsenize
Benimki doğum günü sevgililer gününü kutlar da evlilik yıldönümü kutlamıyorAmann bilsem ne evlilik yıldönümünü kutlasa öp basa koy bir de bu sene memlekette olcaz
Anladim canim uzak olunca haliyleAmann nerde o yuzden burda haftasonları gezmeye calısıyoruz aileler görmek istiyor onlarla vakit gecirelim istiyolar