- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.041
Möhteşem
Lömpem adasından fırlamış gibi
Bu şarkıyı sana armağan ediyorum
Puhahahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Möhteşem
Lömpem adasından fırlamış gibi
Bu şarkıyı sana armağan ediyorum
Mesele çiçek değil ki mesele mavi Benim kıt aklımı aşıyor bu totemler ama çiçekler sahne ismi gibi oldu Senin maviye ihtiyacın yok, Kaldırım Çiçeği yap gitsin nikini. Çiçeklerin kaptanı. Ya da tatlı isimleri çiçek isimleri sende birleşsin. ManolyaSanki mavi karanfilmi olur boyalı o mavi olan
Kırmızı karanfil olsaydi
Tamam gidip yapiyorumMesele çiçek değil ki mesele mavi Benim kıt aklımı aşıyor bu totemler ama çiçekler sahne ismi gibi oldu Senin maviye ihtiyacın yok, Kaldırım Çiçeği yap gitsin nikini. Çiçeklerin kaptanı. Ya da tatlı isimleri çiçek isimleri sende birleşsin. Manolya
Yarın benim de değişim günüm. Herkesin üç ayı bir araya gelmişTamam gidip yapiyorum
Sende yap bakayim ne halt olcanYarın benim de değişim günüm. Herkesin üç ayı bir araya gelmiş
Ben Hilali kendim zannediyom
Bitterde hilali kendi zannediyordur
Ödül neOooo Yeni cikileta tebrikişş 88.000
Yok canım daha neler o sade çikoleta Bn bitterBitterde hilali kendi zannediyordur
KamçıÖdül ne
He sütlü olmak istedim olmadıYok canım daha neler o sade çikoleta Bn bitter
Pandora27 değişmeniş bide
Aman sakın nolur yapma etmeAz kaldı bende değişecem yakında çok güzel bı nick var aklımda
Bence çok güzel ışığı gören gelecek bu sayedeAman sakın nolur yapma etme
Filiz abla açıklicakÖdül ne
Kime özendinBanu alkan nişanlanmış hadi bıgün magazin bnden
Bence çok güzel ışığı gören gelecek bu sayede
mKime özendin