- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.941
Uyudu mu iyi o zaman toparlar birazUyansinda bir veririm canim
İnşallah olmaz dahaSimdilik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyudu mu iyi o zaman toparlar birazUyansinda bir veririm canim
İnşallah olmaz dahaSimdilik yok
Şansımı deniyim dedim inşallah kısa zamanda atlatırIgne vurmuslar kusmasın diye,
Bide evde olmayan suruplar
Ayy delircem
bugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde
Günaydın güzellikler
Günaydın
Günaydın kızlar geçmiş olsunGünaydın geçmiş olsun kızlar
Kolaylıkla atlatır inşallah yavrucak Rabbim yardımcınız olsunbugun ömrümü hastaneye götürdüm cerrah bakti hipospadiasli ama oyle cok kotu degil dedi insallah benim yavrum da kurtulur bi kerede butun gunler doluydu 25 ağustos da gun verdi ameliyat icin 24 ağustosda da gelin kan tahlili falan yapcaz dedi,1 hafta da hastanede yatacakmis sonrasi gozlem, cerrah hastaneyi hic sevmedim ama cerrah baya sicak kanliydi rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde
Biz tatile gitmediğimiz halde kızım hastalandı aynı türden kusma ateş ishal.Zaten tahmin ettim ben daha giderken
Gecmıs olsun canımBiz tatile gitmediğimiz halde kızım hastalandı aynı türden kusma ateş ishal.
Günaydın geçmiş olsun kızlar
Günaydın canımGünaydın herkese
Sagol canimE Elif_Eylul geçmiş olsun abla
Günaydın canımGünaydın
Gecmis olsun sizedeBiz tatile gitmediğimiz halde kızım hastalandı aynı türden kusma ateş ishal.
Günaydın canımGunaydinlarr❤❤
Teşekkür ederim canım atlatdık biz bitdi gitdi çok şükürGecmıs olsun canım
Evet kötü bir sonuç olmuş,neyse haftaya toparlanirsinKilo bildirimimi şimdi yapayım berbat bi sonuçla
Geçen hafta 94.8
Bu hafta 95.9
+1.100 kg
Nasıl oldu bilmiyorum yarın yapamıcam diye bugün yapıyorum
E Elif_Eylul
İnşallah toparlanmazsam kamçılaEvet kötü bir sonuç olmuş,neyse haftaya toparlanirsin
Teşekkür ederim canımGünaydın canım
Sagol canim
Günaydın canım
Gecmis olsun sizede
Günaydın canım
O kimdi