- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.681
Günaydın ❣❣❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende bulamıyorumBunları nerden buluyosunuz bende istiiim
Hayırlı olsun![]()
Bunları nerden buluyosunuz bende istiiim
Hayırlı olsun![]()
Aynen bende bulamıyorumzaten ötekileri de bulamayip burdan tarif etmişlerdi yerini
![]()
Yapmaaaaaa yetişemiyoooomNe kaldı şunun şurasında 563 mesaj galiba sanırsam![]()
Aldık geldik ben işteyim şimdi yiğenim ve eşim annemi hastaneye götürdüVardınız mı anne nasıl![]()
İnşallah çabucak iyileşsinYapmaaaaaa yetişemiyoooom
Aldık geldik ben işteyim şimdi yiğenim ve eşim annemi hastaneye götürdü
Günaydın ❣❣❣
Günaydın kızlarGünaydın kızlar![]()
Neyse sağlık olsun annen iyi olsundaKaptan bu aralar dengesizleştim kusura bakma bir girip bir girmiyorum menümü kusura bakma
Dün sadece ekmekle meyve yedim
İki gündür yoldayım
E Elif_Eylul
Kızı uyuttum kızdım diye bi ağladıEvi silip süpürmeye yardimcı araniyor 0507061....
Kıza kızdinmı manyakmısın senKızı uyuttum kızdım diye bi ağladıkahve içiyom mutfak göçüyor
yaprak dökümü eşliğinde
![]()
Deli bide kendi nosunu yazmışEvi silip süpürmeye yardimcı araniyor 0507061....
Yumurta ağzına vermeye çalışıyorum mühürlemiş açmıyor kızım bu zehir mi niye açmıyorsun dedim ağlamaya başladıKıza kızdinmı manyakmısın sen![]()
Seni dövcemYumurta ağzına vermeye çalışıyorum mühürlemiş açmıyor kızım bu zehir mi niye açmıyorsun dedim ağlamaya başladı![]()
EvetDeli bide kendi nosunu yazmış![]()
Ama kızdım dediysem normal tonla kızdımSeni dövcem![]()
Tamam ozaman afiyet olsun kayfe içinAma kızdım dediysem normal tonla kızdımdövebilirsin
![]()