- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #87.621
Geçmiş olsun inşallah çocukların yanına hiç gelmediYok canım baslayacaktim KV kovit oldu rapor aldim 8 ağustosta başlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun inşallah çocukların yanına hiç gelmediYok canım baslayacaktim KV kovit oldu rapor aldim 8 ağustosta başlayacağım
Geçmiş olsun. Dikkat edin bulaşmasım sizedeYok canım baslayacaktim KV kovit oldu rapor aldim 8 ağustosta başlayacağım
Geçmiş olsunYok canım baslayacaktim KV kovit oldu rapor aldim 8 ağustosta başlayacağım
Aslında geldi bize çocukları sevdi kızla oynadı yigiti bıraktım markete gittim onu uyuttu felan hatta o gün bacaklarım ağrıyor ilaç içtim dedi birde eşimin kardeşi var onun için kaç gündür ateşi çıkıyor motorla gidip geliyor ise üsuttu galiba dedi ama bize bulasmadi belki bulaşıcı evrede degildi içimden de geçti acaba kovit mi diyeGeçmiş olsun inşallah çocukların yanına hiç gelmedi
Geçti canım sagolasin negatife döndüler şimdiGeçmiş olsun. Dikkat edin bulaşmasım sizede
Sağol kuzumGeçmiş olsun
Bn kahveciyim çayı hafta bi bazen hiç içmem uyucam inşallah uyku perileri gelse keşkeTam 21.30 da uyutmaya goturdugum bebem şimdi yeni uyumustur bi kahve icicem E Elif_Eylul menume ekleyeyim
Bende yorgunlugumu ya çay ile ya kahveyle atıp rahatliyorum sizde öyle misiniz kizlaaaaarr fazlası ödem yapıyor ama
Afiyet olsun canımTam 21.30 da uyutmaya goturdugum bebem şimdi yeni uyumustur bi kahve icicem E Elif_Eylul menume ekleyeyim
Bende yorgunlugumu ya çay ile ya kahveyle atıp rahatliyorum sizde öyle misiniz kizlaaaaarr fazlası ödem yapıyor ama
Kahvenin yanına 1 litre içerim su nerdeyse kafeini atım diyeTam 21.30 da uyutmaya goturdugum bebem şimdi yeni uyumustur bi kahve icicem E Elif_Eylul menume ekleyeyim
Ben karşımda çay icen olursa bir demlik içerim eeee karadenizli olmak bunu gerektirir kahveyi de seviyorum vazgecemem çikolata kız uyuduysa uyu canım koyunları say periler gelirBn kahveciyim çayı hafta bi bazen hiç içmem uyucam inşallah uyku perileri gelse keşke
Uyudu da Bn yatarım o kalkarBen karşımda çay icen olursa bir demlik içerim eeee karadenizli olmak bunu gerektirir kahveyi de seviyorum vazgecemem çikolata kız uyuduysa uyu canım koyunları say periler gelir
Uuuu 4 5 fazla kızAfiyet olsun canım
Bende kahveciyim 3 4 5 gideri var
Evet fazlaUuuu 4 5 fazla kız
zaten şu uyursam uyanır mi stresinden derin uykuya hasret kaldim benUyudu da Bn yatarım o kalkar
Sorma artık bünye alışmış bebe kalkmasa da otomatik kalkıyorumzaten şu uyursam uyanır mi stresinden derin uykuya hasret kaldim ben
Geçmiş olsun canımYok canım baslayacaktim KV kovit oldu rapor aldim 8 ağustosta başlayacağım
Bende tam seni etiketlicektim vardınız mı diyeGeldik