- 16 Aralık 2019
- 21.040
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.426
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.301
Şu an çok açımAfiyet olsun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an çok açımAfiyet olsun canım![]()
Aksam doğru düzgün bir sey yememissinki zaten sögurme ne ben anlamamŞu an çok açım![]()
Sebze yemeği kız dur atim . Ekmeksiz yidim ondanAksam doğru düzgün bir sey yememissinki zaten sögurme ne ben anlamam![]()
Ozaman yanina ekmek,salata yeseydin yada ayran yogurt falan,oglen sadece karpuz yanina peynir ekmek giderdiSebze yemeği kız dur atim . Ekmeksiz yidim ondan
Aksam doğru düzgün bir sey yememissinki zaten sögurme ne ben anlamam![]()
2 bardak ayran içtim. Yazmayı unutmuşumOzaman yanina ekmek,salata yeseydin yada ayran yogurt falan,oglen sadece karpuz yanina peynir ekmek giderdi
İşte yesem iyi.gidiyo ucunu yakalayamıyomOzaman yanina ekmek,salata yeseydin yada ayran yogurt falan,oglen sadece karpuz yanina peynir ekmek giderdi
Aç oluncada mutsuz oluyosun,yemen lazimİşte yesem iyi.gidiyo ucunu yakalayamıyom![]()
Afiyet olsun canım masallah yok yokMenum
Sabah10.00
4 catal patates kizartmasi
1 yum haslama
2 dlm ekmek
10 zeytin
Domates
Öğlen 17.00
Hazir noddle
1 yum haslqmq
Salata
1 maden suyu
2 kasik sütlaç
Simdi aksam yemeği yaptim.
1 koca tabak karisik kizartma
Gel de dayan.....nasil yemiycem bakalim......insallah yemem....
Spor yok
Su 1.5 lt
Şimdi gider koca bir bardak su içerim doyarımGüzelmiş yaa közde patlicanin her türlüsünü yerim Afiyet olsun
Aç oluncada mutsuz oluyosun,yemen lazim![]()
Ay aslında buna ekmeeeeeeğ bana bana yiycenen sevdiğim Bnde yarın yapcam
Yoğurt yeŞimdi gider koca bir bardak su içerim doyarımkızlr uyusunda. Sağol kaptanım bu arada
en sevdiğim Bnde yarın yapcam
TmmYoğurt ye![]()
Demi yaaa biz burda tırnak pide bulamıyoruk olsada yese kalın pide yapıyorlar bazen Antep ürünleri satan yerden alım diyorum sonra çok yerim diye korkudan almimAy aslında buna ekmeeeeeeğ bana bana yiycenay sus sus ağzım sulandı
Yaaa salata bea
Kız somun ekmekle de güzel olurDemi yaaa biz burda tırnak pide bulamıyoruk olsada yese kalın pide yapıyorlar bazen Antep ürünleri satan yerden alım diyorum sonra çok yerim diye korkudan almim![]()
Ekmek olsun yeter taze sıcak sıcakKız somun ekmekle de güzel olurlavaş da