- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.201
Yaa bisey dicem olmucak,şu randevu sisteminin varyaBnde sonuçlar için gidicem randevu yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bisey dicem olmucak,şu randevu sisteminin varyaBnde sonuçlar için gidicem randevu yok![]()
Sorma sürekli grev randevu bulamıyoruzYaa bisey dicem olmucak,şu randevu sisteminin varya
Ben simdiden baslicam randevu almayaSorma sürekli grev randevu bulamıyoruz
Benim buyuk oglanin 2gundur disi agriyor.onun hastaljhi hic cekilmez.cok mızmızdir.ağlar sızlar sürekli Anne Anne Anne......universite hastaneleerinde sira mıra yok.özele gidicez mecbur....cok kotu oldu yaaa..Sorma sürekli grev randevu bulamıyoruz
Bayramdan beri arıyorum yokBen simdiden baslicam randevu almaya![]()
Devletse 16dan sonra ara canimBayramdan beri arıyorum yokdur bi daha arim
Benim buyuk oglanin 2gundur disi agriyor.onun hastaljhi hic cekilmez.cok mızmızdir.ağlar sızlar sürekli Anne Anne Anne......universite hastaneleerinde sira mıra yok.özele gidicez mecbur....cok kotu oldu yaaa..![]()
Çok geçmiş olsun canım valla nedir bu böyle kimi duysam hastaOndan önce de 2 gun atesliydi.ates disetlerinj sisirdi dilinde dw yara olmus...insallah atestendir.gecer.çuruk disler ağrimaya basladiysa yandik....
4 5 gundur beyin devrelerim yandi...
Evet Şehir hastanesiDevletse 16dan sonra ara canim
Yapma ya ağız yaraları için karbonat suya dök gargara yapsın öyle rahatlatır inşallah çabucak iyileşirOndan önce de 2 gun atesliydi.ates disetlerinj sisirdi dilinde dw yara olmus...insallah atestendir.gecer.çuruk disler ağrimaya basladiysa yandik....
4 5 gundur beyin devrelerim yandi...
Ben 16dan sonra ariyorum aliyorum hepEvet Şehir hastanesi
Aradım yine yok 16 dan sonra bi daha arıyım
Öylede denicem inşallah olurBen 16dan sonra ariyorum aliyorum hep
Sağok canimÇok geçmiş olsun canım valla nedir bu böyle kimi duysam hasta![]()
Ayyy niyE aklima gelmedi.hemen yapiyorum canim sağol.kabartma tozu ile de olur herhalde Di miYapma ya ağız yaraları için karbonat suya dök gargara yapsın öyle rahatlatır inşallah çabucak iyileşir
Yaa bana 182den bir adam söyledi,simdi listeyi göruntülemiyoruz,saat 16dan sonra yenileniyor ozaman arayin diye bidaha hep öyle aldim benÖylede denicem inşallah olur
Ahahahha he gece gece yapıyorum oda yapsınAnnem gece gece cocuklar uyuyunca spor yapiyormuş ayse dedi![]()
Gözün aydınMüjdeeee bebe uyurken kahvaltı yaptık bebesiz rahat rahat![]()
E yeter da dünden beri3cesit yemek yaptım evdekilere
Gerisini buzluga attim
EVdekiler öküz oluncaE yeter da dünden beri![]()