• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soguk kahve içtim gidimde duş alayım :deli: :deli:
Bende çay demledim bu gidişle sabaha kahvaltıya içerim ancak 🙄
Sabah sütlü nescafe
Öğlen kahvaltı ( mantarlı omlet zeytin peynir domates salatalık iki kayisi )
Ara bir muz avuçiçi kadar karpuz
Kahve
Aksam
Salata haslanmispazi yoğurt karalahana çorbası
Soda
Üç litre su
Oglus uyursa çay icecegim

Bende çay demledim bu gidişle sabaha kahvaltıya içerim ancak 🙄
Sabah sütlü nescafe
Öğlen kahvaltı ( mantarlı omlet zeytin peynir domates salatalık iki kayisi )
Ara bir muz avuçiçi kadar karpuz
Kahve
Aksam
Salata haslanmispazi yoğurt karalahana çorbası
Soda
Üç litre su
Oglus uyursa çay icecegim
Afiyet olsun canım 🥰
Bebe çay ictirmedimi

Afiyet olsun canım 🥰
Bebe çay ictirmedimi
Sağol kuzum ay yok yakamda sürekli uyuttum dışarda biyerde dugün var sesine uyanıyor tekrar uyandı camları kapattım tekrar uyuttum şimdi zaten sürekli kucağımda
Diş çıkaracak inşallah rahatlayacagiz ikimizde 😀

Muz alak kocaman
Muz yok yatak var ama muzlar da var paralı karşıki kıtaya kadar gezdiriyorlar kocama derim ablam muza binmek istiyormuş diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: artık gerisini sen düşün gider biner geliriz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Muz yok yatak var ama muzlar da var paralı karşıki kıtaya kadar gezdiriyorlar kocama derim ablam muza binmek istiyormuş diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: artık gerisini sen düşün gider biner geliriz :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sus Allah seni napmasin 🤫😑

Sağol kuzum ay yok yakamda sürekli uyuttum dışarda biyerde dugün var sesine uyanıyor tekrar uyandı camları kapattım tekrar uyuttum şimdi zaten sürekli kucağımda
Diş çıkaracak inşallah rahatlayacagiz ikimizde 😀
Ayy diş,atez,hastalık, derken büyüyup gidiyorlar zor zamanlari gecicek,ergen oluncada zor zamanlari dicez😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X