• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yağ şişemin kapagida kırıldi elimde kaldi camdı namussuz
Geçmiş olsun canım
Neden boyle bir karar aldinız🤔
Bi akrabanın oğlu kız kaçırmış apar topar düğün çıktı eşime ben gelmeyim sen git dedim dinlemedi hem biraz değişiklik olur dedi gittik
Görümcemlerden ayrı sıkıntı bizimkilerden ayrı sıkıntı benim anamda seninki gibi oğlan delisi çıldırttı beni

Geçmiş olsun canım

Bi akrabanın oğlu kız kaçırmış apar topar düğün çıktı eşime ben gelmeyim sen git dedim dinlemedi hem biraz değişiklik olur dedi gittik
Görümcemlerden ayrı sıkıntı bizimkilerden ayrı sıkıntı benim anamda seninki gibi oğlan delisi çıldırttı beni
Sagol canim😘

Hic yoktan düğun,sende tabiki kosturmaktan bir bok anlamadin,dinlenme oldu yorgunluk sana

Sagol canim😘

Hic yoktan düğun,sende tabiki kosturmaktan bir bok anlamadin,dinlenme oldu yorgunluk sana
Aynen öyle oldu
Görümcemler durup durup laf sokar hepsi bir acayip
Anam düşmüş oğullarının derdine onu arayıp soran yok hala onlara bişeyler yapma derdinde durduk yere kendini hasta etti
Valla delirip geldim hala daha sorunları devam ediyor peşimden😑

Aynen öyle oldu
Görümcemler durup durup laf sokar hepsi bir acayip
Anam düşmüş oğullarının derdine onu arayıp soran yok hala onlara bişeyler yapma derdinde durduk yere kendini hasta etti
Valla delirip geldim hala daha sorunları devam ediyor peşimden😑
Erkekler okadar analarina düşkünki sorma

Abooo cok eglenin kız aman gittiginize değsin 🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣
Ay inşallah 🤲🏻😂
Çok eglenicez 4cocuk 2kadin 1 adam😂
Sus kız 🤫🤣
1litre zeytinyağıni benim salak adam düşür yere yer gök yağ temizle temizle bitmez,badana yapsan neolcak taaa oturdugum odanin kapisi duvarina kadar😌
🙄😒😒😒😱😱😱😱😔😔😔😔

Hoşgeldin canım 🌺
Heee sıktım sildim sıktim sildim gece yarisi hali attim makinaya yerleri vileda yaptim😂
😒😒😒😒
Yağ şişemin kapagida kırıldi elimde kaldi camdı namussuz
Hey ya rabbi ya 😔😔😔😔
Okusan ne olcak🤐

Sorma soguk kahvede yaptim buz gibi oldu :KK45:
Kiz sen al kaçır içbir guzel
😱😱🤣🤣🤣🙄🙄🙄😔😔😔

Valla çok gücüme gidiyor
Onun ben çabalıyorum ama yok gözü görmüyor onlar için kendini paralıyor
ama oğlanlar bize ne yapıyosun kafasındalar
Allah icin yapiyoruz sadece,böyle geldiler boyle giderler

Durum