- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.641
Dualarını oku kem göz çokCenabette gezmiyoz tövbe estağfurullah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarını oku kem göz çokCenabette gezmiyoz tövbe estağfurullah![]()
Ay var ya tam dinlenecek saate böyle olunca insan cıldırıyorHeee sıktım sildim sıktim sildim gece yarisi hali attim makinaya yerleri vileda yaptim![]()
Neden boyle bir karar aldinızGüya hem tatile hem düğüne gittik bianlamadım
Okusan ne olcakDualarını oku kem göz çok![]()
Sorma soguk kahvede yaptim buz gibi olduAy var ya tam dinlenecek saate böyle olunca insan cıldırıyor![]()
Geçmiş olsun canımYağ şişemin kapagida kırıldi elimde kaldi camdı namussuz
Bi akrabanın oğlu kız kaçırmış apar topar düğün çıktı eşime ben gelmeyim sen git dedim dinlemedi hem biraz değişiklik olur dedi gittikNeden boyle bir karar aldinız![]()
Ohhh miss gibiOkusan ne olcak
Sorma soguk kahvede yaptim buz gibi oldu
Kiz sen al kaçır içbir guzel
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Bi akrabanın oğlu kız kaçırmış apar topar düğün çıktı eşime ben gelmeyim sen git dedim dinlemedi hem biraz değişiklik olur dedi gittik
Görümcemlerden ayrı sıkıntı bizimkilerden ayrı sıkıntı benim anamda seninki gibi oğlan delisi çıldırttı beni
Aynen öyle olduSagol canim
Hic yoktan düğun,sende tabiki kosturmaktan bir bok anlamadin,dinlenme oldu yorgunluk sana
Erkekler okadar analarina düşkünki sormaAynen öyle oldu
Görümcemler durup durup laf sokar hepsi bir acayip
Anam düşmüş oğullarının derdine onu arayıp soran yok hala onlara bişeyler yapma derdinde durduk yere kendini hasta etti
Valla delirip geldim hala daha sorunları devam ediyor peşimden![]()
Ay inşallahAbooo cok eglenin kız aman gittiginize değsin![]()
Sus kızÇok eglenicez 4cocuk 2kadin 1 adam![]()
1litre zeytinyağıni benim salak adam düşür yere yer gök yağ temizle temizle bitmez,badana yapsan neolcak taaa oturdugum odanin kapisi duvarina kadar![]()
Ben geldim![]()
Heee sıktım sildim sıktim sildim gece yarisi hali attim makinaya yerleri vileda yaptim![]()
Hey ya rabbi yaYağ şişemin kapagida kırıldi elimde kaldi camdı namussuz
Okusan ne olcak
Sorma soguk kahvede yaptim buz gibi oldu
Kiz sen al kaçır içbir guzel
Allah icin yapiyoruz sadece,böyle geldiler boyle giderlerValla çok gücüme gidiyor
Onun ben çabalıyorum ama yok gözü görmüyor onlar için kendini paralıyor
ama oğlanlar bize ne yapıyosun kafasındalar
Baktım cıktım kız
Çok güldün dime bütün uğursuzluklarimAy inşallah
Sus kız
Hoşgeldin canım
Hey ya rabbi ya
![]()
Zaten bak çık senBaktım cıktım kız![]()
Orası öyle ama böylemi olması lazım şimdi hasta benim aklım onda oğlanların haberi bile yokAllah icin yapiyoruz sadece,böyle geldiler boyle giderler
Ya benim derdim bitmiyor ki biliyosunZaten bak çık sen