Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim bağışlasın canim
Rabbim kolaylık versin

Kuzum her gün akşam gün içinde yediklerini menü olarak paylasman gerekiyor menülere E Elif_Eylul etiket aypman gerekiyor kuzum spor yaparsan beni etiketle
Tamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .

Canım gruba katılmak için birşey lazim değil seni tanımamız için aktif olman gerekiyor o kadar cuma başlangıç tartı fotosunu atarsın listeye ekler E Elif_Eylul seni

Tamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .
Canım ne yaparsan ilk sayfa da sporlar ve puanları mevcut. Bebelerini Rabbim sana bağışlasın benim de 3 tane

jtaime020626 hosgeldin canim aramiza ben filiz
Yarin kilo bildirimini sabah atarsan senide listeye ekleyim olurmu her aksam menunu yazarsan azda aktif olursan sorun yok hepimiz burdayiz zaten herkes aktif bisey olursa yaz lutfen cevaplar kizlar

Bacakların nasıl oldu abla
Günaydın Hoşgeldin
Fıstık
Hosbuldum balım
Selam canım hatırladım seni hoşgeldin ben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel

Hastalığın bitsin iyice de spor yap bekliyor olacağım

Iyi gecti maşallah ayaklarim canim
Sen nasilsin nasil tad koku ne durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…