- 12 Mart 2019
- 14.970
- 34.360
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.521
Ahaha yok benimki hem sıcak hem soguk 4 mevsim yasanıyoGökyüzüm şehir ismi veremiyorum
Sıcak bir memleket benimkisi
Seninki sicakmi sogukmu
Hepsi lezzetli oluyor![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha yok benimki hem sıcak hem soguk 4 mevsim yasanıyoGökyüzüm şehir ismi veremiyorum
Sıcak bir memleket benimkisi
Seninki sicakmi sogukmu
Hepsi lezzetli oluyor![]()
Rabbim bağışlasın canimİyiyim teşekkür ederim.
Ben dün gece yazdım . Durumumu anlatım .
Ahmet apa seviyeleri uyguluyordum ama dün bozmak zorunda kaldım .
Ama kaldığım yerden devam etmek suretiyle . Çünkü öyle yada böyle gidecek bu kilolar . Mecbur . Evet katılmak isterim her zman aktif olmaya bilirim bebeğim var . Toplamda 4 çocuk . Nasıl ayakta kalıyorum bende bilmiyorum
Gruba katılmak için ne lazımsa yaza bilirim .
Tamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .Kuzum her gün akşam gün içinde yediklerini menü olarak paylasman gerekiyor menülere E Elif_Eylul etiket aypman gerekiyor kuzum spor yaparsan beni etiketle![]()
Canım gruba katılmak için birşey lazim değil seni tanımamız için aktif olman gerekiyor o kadarİyiyim teşekkür ederim.
Ama kaldığım yerden devam etmek suretiyle . Çünkü öyle yada böyle gidecek bu kilolar . Mecbur . Evet katılmak isterim her zman aktif olmaya bilirim bebeğim var . Toplamda 4 çocuk . Nasıl ayakta kalıyorum bende bilmiyorum
Çok sağol canım Allah razı olsun. Rabbim olmayanlarada verdin İnşAllah.Rabbim bağışlasın canim
Rabbim kolaylık versin![]()
Bizim hep yaz tatlımAhaha yok benimki hem sıcak hem soguk 4 mevsim yasanıyo![]()
Amin canimÇok sağol canım Allah razı olsun. Rabbim olmayanlarada verdin İnşAllah.
Canım ne yaparsan ilk sayfa da sporlar ve puanları mevcut. Bebelerini Rabbim sana bağışlasın benim de 3 taneTamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .
Ooo afiyet olsun canımListe bittiğine göre kahve zamani![]()
Bacakların nasıl oldu ablaHEee biraz yaa![]()
Hosbuldum balımGünaydın Hoşgeldin
Fıstık![]()
Selam canım hatırladım seni hoşgeldinİyiyim teşekkür ederim.
Hastalığın bitsin iyice de spor yap bekliyor olacağımBacakların nasıl oldu abla
Hosbuldum balım
Selam canım hatırladım seni hoşgeldinben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin
Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin
benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel
![]()
Iyi gecti maşallah ayaklarim canimBacakların nasıl oldu abla
Hosbuldum balım
Selam canım hatırladım seni hoşgeldinben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin
Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin
benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel
![]()
Aaa bakmadımShow daki gelin evi Bursa da buhafta
Masada yok yok yemeklerde canim istedi![]()
Ben sütü kahve dışında içemiyorum1 bardaj ayran 1etiform yedim tatli tatli icimi baydi süt![]()