Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim teşekkür ederim.
Ben dün gece yazdım . Durumumu anlatım .
Ahmet apa seviyeleri uyguluyordum ama dün bozmak zorunda kaldım .
Ama kaldığım yerden devam etmek suretiyle . Çünkü öyle yada böyle gidecek bu kilolar . Mecbur . Evet katılmak isterim her zman aktif olmaya bilirim bebeğim var . Toplamda 4 çocuk . Nasıl ayakta kalıyorum bende bilmiyorum 😅
Gruba katılmak için ne lazımsa yaza bilirim .
Rabbim bağışlasın canim
Rabbim kolaylık versin 🥰😍

Kuzum her gün akşam gün içinde yediklerini menü olarak paylasman gerekiyor menülere E Elif_Eylul etiket aypman gerekiyor kuzum spor yaparsan beni etiketle😘
Tamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .

İyiyim teşekkür ederim.
Ama kaldığım yerden devam etmek suretiyle . Çünkü öyle yada böyle gidecek bu kilolar . Mecbur . Evet katılmak isterim her zman aktif olmaya bilirim bebeğim var . Toplamda 4 çocuk . Nasıl ayakta kalıyorum bende bilmiyorum 😅
Canım gruba katılmak için birşey lazim değil seni tanımamız için aktif olman gerekiyor o kadar 😘🤗 cuma başlangıç tartı fotosunu atarsın listeye ekler E Elif_Eylul seni😚

Tamam olur geçte olsa paylaşırım sıkıntı degil . Tek sorun spor olabilir onuda dengelersem tamamdır .
Canım ne yaparsan ilk sayfa da sporlar ve puanları mevcut. Bebelerini Rabbim sana bağışlasın benim de 3 tane 🤗

jtaime020626 jtaime020626 hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰
Yarin kilo bildirimini sabah atarsan senide listeye ekleyim olurmu her aksam menunu yazarsan azda aktif olursan sorun yok hepimiz burdayiz zaten herkes aktif bisey olursa yaz lutfen cevaplar kizlar🥰

Bacakların nasıl oldu abla🤗
Günaydın Hoşgeldin
Fıstık 🥰😍
Hosbuldum balım 😍
İyiyim teşekkür ederim.
Selam canım hatırladım seni hoşgeldin 😘 ben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin🤗 Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin😀 benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel🤣

Hosbuldum balım 😍

Selam canım hatırladım seni hoşgeldin 😘 ben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin🤗 Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin😀 benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel🤣
Hastalığın bitsin iyice de spor yap bekliyor olacağım :KK62::KK59:

Hosbuldum balım 😍

Iyi gecti maşallah ayaklarim canim🥰
Sen nasilsin nasil tad koku ne durumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back