Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohhh köz patlican🥲

Günaydın canım arada gir bir selam ver bari😒
Yarin tarti günü biliyosun sabah cekip atarsan sevinirim

Ama patlican bu borumu🤨

Heh o eksik😏
Askolsun kaptanım yarın tartı günü tabiki iple çekiyorum hep aklım sizde ama bir türlü giripte yazamıyorum ki bu haftaki tartışan hiç umudum yok ama genede azimle artılarımi paylaşacak belki utanırım azar yersem kaptanım senden🙈🙈

Askolsun kaptanım yarın tartı günü tabiki iple çekiyorum hep aklım sizde ama bir türlü giripte yazamıyorum ki bu haftaki tartışan hiç umudum yok ama genede azimle artılarımi paylaşacak belki utanırım azar yersem kaptanım senden🙈🙈
Menu yazmazsan tabiki ne yedigini bilemeyiz misafir var diye ipin ucu kacti dime🙄
Iyi yaz geliyor bakalim napcan🤐

Jou Jou
Sen ne pisireceksin
Prenses
Dunden kalan yemeğim var ama ıspanağım çok az var kereviz yapabilirim yemeğinden🤣dolapta ne varsa onu edip yiyorum kociş sagolsun epey sebze almış et almış tavuk almış yiyeyim diye biliyo huyumu kalmasın diye sebzeleri bitirmeyi çalışıyorum bozulmasın diye :D kurubaklagiller zaten sırada :D

Yaaa canım benimm allah sanada nasip etsin ❤💕🎈
Amin canim 🤲💙
Dunden kalan yemeğim var ama ıspanağım çok az var kereviz yapabilirim yemeğinden🤣dolapta ne varsa onu edip yiyorum kociş sagolsun epey sebze almış et almış tavuk almış yiyeyim diye biliyo huyumu kalmasın diye sebzeleri bitirmeyi çalışıyorum bozulmasın diye :KK70: kurubaklagiller zaten sırada :KK70:
Afiyet olsun prensesim 😍🥰🤩

Ara öğün 😍
20220224_110139.jpg

Dunden kalan yemeğim var ama ıspanağım çok az var kereviz yapabilirim yemeğinden🤣dolapta ne varsa onu edip yiyorum kociş sagolsun epey sebze almış et almış tavuk almış yiyeyim diye biliyo huyumu kalmasın diye sebzeleri bitirmeyi çalışıyorum bozulmasın diye :KK70: kurubaklagiller zaten sırada :KK70:
Kuzu ıspanağı yersen ısıtmadan ye bunlarda demir olduğu için istinca zehirleme yapıyor. Mesela tavukta isitilmaz.

Ne güzel bilgi tatlım
Tavuğu ben çok severim
Dondurup çözdüğümde sorun olmaz dimi
Sonra tekrar dondurmuyorum
Pisiriyorum
Canım tavuk buzluktan çıktığı gibi o gün pişirilmeli ki yoksa bakteri üretiyor. Ben tavuğu günlük pişiriyorum ertesi gün kalırsa tabağın altına su koyuyorum direkt olarak ocağa koymuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back