- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.321
Bende haşlama sevmiyorum illa kizaracak o patlıcan ya da közlenecekŞöyle söyleyeyim patlıcanın sağlıklı versiyonu cok kötü oluyo
Öyle bi sebze ki kızartmadan hiç bi lezzeti olmuyo ve ben tüketemiyorum kızartıyorum malesef
Çok şükür bana katılan biri çıktı
Aynen oyle kizartma olucak patlican baska sekilde kayış gibi oluyor
Buraya gelmis şoka
Alirim ben sana üzülme
Of off közleme hepsini geçer zatenBende haşlama sevmiyorum illa kizaracak o patlıcan ya da közlenecek
Günaydın canımGünaydın hatunlar ben geldim gene gecikmelien sonunda beni kovacaksiniz farkındayım
Kuzu patlıcanın tadı öyle çıkarOf off közleme hepsini geçer zaten
benim gibi biri daha
Yaaa profilinde biri gif paylaşmış kızın olursa böyle olur diye çok tatliydiEvet canımm
Şöyle söyleyeyim patlıcanın sağlıklı versiyonu cok kötü oluyo
Öyle bi sebze ki kızartmadan hiç bi lezzeti olmuyo ve ben tüketemiyorum kızartıyorum malesef
Geliyorum gidiyorum sık sık adapte olamıyorum sizede diyetedeGünaydın canımneden kovalim
Hoşbuldum canım enerjinize hayranım gerçekten
Ben senide dengelerimGeliyorum gidiyorum sık sık adapte olamıyorum sizede diyetedegelen giden bide ben de köyde partime işlere gidiyorum ya o yüzden sanırım idare eddin beni nolur burdan ayrılırsam yandım gitti
Ah sen birde beni iş hayatımda görecektinHoşbuldum canım enerjinize hayranım gerçekten
Cansiniz yeminleBen senide dengelerim
Bağrıma basarım
Sen isinle ilgilen kuzum
Ohhh köz patlicanBende haşlama sevmiyorum illa kizaracak o patlıcan ya da közlenecek
Günaydın canım arada gir bir selam ver bariGünaydın hatunlar ben geldim gene gecikmelien sonunda beni kovacaksiniz farkındayım
Ama patlican bu borumuÇok şükür bana katılan biri çıktı
Mecbur öyle yapıyorum ne yapayım çok sası oluyo sonra
Heh o eksikBende sana Nutella alayım
Maşallah kaba etlerini kaşi nazar değecekAh sen birde beni iş hayatımda görecektin
Sonra menuskus olunca kaldım öyle evde
Ellerinide çok yorma tamammiCansiniz yeminlehepiciginizi seviyorum
Canım sen ne zaman istersen gel çalışıyorsun ama iki üç mesaj yazki adapte ol motivasyon sağlaGeliyorum gidiyorum sık sık adapte olamıyorum sizede diyetedegelen giden bide ben de köyde partime işlere gidiyorum ya o yüzden sanırım idare eddin beni nolur burdan ayrılırsam yandım gitti
Kaba etim yok kemiklerim batıyor onlarıMaşallah kaba etlerini kaşi nazar değecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?