- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.301
Kuru meyveler beni daha çok aciktiriyorSen araya biseyler ekle kahve yanina incir kayisi hurma ceviz badem aksama kadar ac kalma
Henüz belli değilAkşam ne var menüde tatlım
Yaaa doymuş yağ orani aslinda findik ceviz badem acıktirmaz ama tabi sen 2gram oldugun icin normalKuru meyveler beni daha çok aciktiriyor
Çok seviyorum ama istersem yanında 1 kg Çiğ Fındık ceviz badem yiyim
Yinede üstüne ayriyeten başka birşey yemem gerek
He yok kahvenin yanına incir filan yerimSen araya biseyler ekle kahve yanina incir kayisi hurma ceviz badem aksama kadar ac kalma
Gözüm aç GözümYaaa doymuş yağ orani aslinda findik ceviz badem acıktirmaz ama tabi sen 2gram oldugun icin normal
En sevdigim 3lüHenüz belli değilkarnı yarık olabilir patlıcanlı etli fırın yemegi olabilir karar vermedim ama karnıyarık yaparım pilav var yanında bide cacık
Of of of mükemmelHenüz belli değilkarnı yarık olabilir patlıcanlı etli fırın yemegi olabilir karar vermedim ama karnıyarık yaparım pilav var yanında bide cacık
Evet canımmTeşekkür ederim prensesim
Senin kızınmi olacak
Allahim gözünü doyursun yawwwOf of of mükemmel
Ellerine sağlık
Acıktım şimdiden
Bende cok severimEn sevdigim 3lü
Güzel menu canim simdiden afiyet olsun
Ahahha sağolOf of of mükemmel
Ellerine sağlık
Acıktım şimdiden
Kuzu patlicanlari kizartiyormusunAhahha sağol
Gel beraber olsun
Şöyle söyleyeyim patlıcanın sağlıklı versiyonu cok kötü oluyoKuzu patlicanlari kizartiyormusun
Yoksa firinliyormusun
Bende çok seviyorum ama bir türlü sağlıklı şeklini tutturamadım
Kuzu patlicanlari kizartiyormusun
Yoksa firinliyormusun
Bende çok seviyorum ama bir türlü sağlıklı şeklini tutturamadım
Aynen oyle kizartma olucak patlican baska sekilde kayış gibi oluyorŞöyle söyleyeyim patlıcanın sağlıklı versiyonu cok kötü oluyo
Öyle bi sebze ki kızartmadan hiç bi lezzeti olmuyo ve ben tüketemiyorum kızartıyorum malesef
Buraya gelmis şokaO da mı sadece şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?