- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.921
Yok artıkEvet biraz etli butlu mutluyuz ondandir
Aaa bende öyleydim kız bişey yerken takılıyodu ya. İlaçla azaldı baya bayaEvet sanki boğazımda kurbağa var gibi oluyor
Boğazlı kazak dahi sıkıntı veriyor
Yutkunurken acıyor
Dogru diyosunYok artık
Etiniz sıkı
Sizi bırakmayan o yağlar utansın
MaşallahYok onların iradesi kuvvetli maşAllah
O zaman ben bir daha gidim baktirim yaAaa bende öyleydim kız bişey yerken takılıyodu ya. İlaçla azaldı baya baya
Git belki ilaca başlaman gerekir yani böyle beklemek neden?O zaman ben bir daha gidim baktirim ya
Yok artık
Etiniz sıkı
Sizi bırakmayan o yağlar utansın
Güle güle canımGidiyorum öpüyorum sizi üç beş saate gelirim
Kuzu prof gittim adam diyorki ilaçlık şimdilik bir durum yok sadece hashimoton var diyo yani içim rahat etmedi 6 ay olacak baktirali zaten önce bir sağlık ocağına giderim sonra dahiliyeyeGit belki ilaca başlaman gerekir yani böyle beklemek neden?
Bay bayGidiyorum öpüyorum sizi üç beş saate gelirim
Bende daha spor yapcam heKızlar çok tatlısınız ama sarjim bitiyor
Bak beni her ay çağırıyor seninde kontrol altında olman lazım canım. Öyle yap git ihmal etmeKuzu prof gittim adam diyorki ilaçlık şimdilik bir durum yok sadece hashimoton var diyo yani içim rahat etmedi 6 ay olacak baktirali zaten önce bir sağlık ocağına giderim sonra dahiliyeye
Kız Allahım ya gözün arkada kalmasın
Hahaha tamamm
Hahah bundan sonra kilo vermek için uğraşsamda inecek gibi değillRica ederim canım sen ne zaman istiyorsan gel sohbetekilo vermek içinde gelirsin
Aynen öyle canımm yapabildiğim kadar yapıyorum bundan sonraArada olur o kadar canım fazla da kilo almamışsin zaten son aylar sıkar yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?