- 16 Aralık 2019
- 20.645
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.760
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.821
3 litre su içmişimBu bir şakaydı dimi
Kalsın o 3 kiloNapsin kız 3kilocugu varmis
Ya arada bakiyorum ama sohbet cok hizli ilerliyor,ortalara dalamiyorum,sizler daha onceden tanisip kaynastiginiz icin muhabbetinizi cozemiyorummasal3487 arada aktif ol hele
Sizin ev bizim ev olabilir miBizim evi anlattın
Ay cidden öyle yani bunun ergenligini düşünemiyorumBenimkilerde oyle bazen birbirine sarlip kucaklasiyor diyorum boyle guzel anlasin iste yarim saat sürmüyor kavga gürültü
Benim küçük kız tükürmeyi öğrenmiş kızdım napiyon sen diyorum gülüyorBizimde aynışimdi babaannedeler de rahatım yok o bana vurdu yok o benim saçımı çekti dil çıkardı
Hahahahah çılgınnn kızlarrr yaa
Ahaha yok bacım dantellerin icinden yağlar fışkırıyorHahahahha olsun giyy sıkı sıkı olsunn poponu sıksınn
Kesinlikle cumadsn itibaren gelsin squatlar gitsin direnç bantlarıal sana bi motivasyon kaynağı daha
Sen bir yerden gel ben sana dalarım kuzu giriş yap geliştirip sonuçlandırıriz rahat olYa arada bakiyorum ama sohbet cok hizli ilerliyor,ortalara dalamiyorum,sizler daha onceden tanisip kaynastiginiz icin muhabbetinizi cozemiyorum
Ama bana yer var demiiiSenin olman kafi balım
Yaaa deme oyle ama biz senle tanisiyoruz hatta bizim kizlarda cabuk unutmussunYa arada bakiyorum ama sohbet cok hizli ilerliyor,ortalara dalamiyorum,sizler daha onceden tanisip kaynastiginiz icin muhabbetinizi cozemiyorum
FişkırsınlarrrSizin ev bizim ev olabilir mibir de çığlık filmi çekiyoruz biz ev de
Ay cidden öyle yani bunun ergenligini düşünemiyorum
Benim küçük kız tükürmeyi öğrenmiş kızdım napiyon sen diyorum gülüyor
Ahaha yok bacım dantellerin icinden yağlar fışkırıyor
Kesinlikle cumadsn itibaren gelsin squatlar gitsin direnç bantları
Lan 3 gündür yapıyoz işteKegel egzersizi yapın kız
BebüükkkOlmazmi her zaman
Ah arkadaşım benimBen nereye sen oraya
adam evdeyken sağlıklı beslememO kadar geç gelme
Geldin işte kal gitsin
sana öyle geliyoHayurdurrr laaaa sen niye zayıflıyonn heleee
Zaten zayıfliktan ölüyon
Ay karnımLan 3 gündür yapıyoz işteegzersiz ne desin buna .şorul şorul mahalle çeşmesi gibi . Hapşur foş hopla foş gül foş öksür.foş
Vallahi yeni tanıştıkYa arada bakiyorum ama sohbet cok hizli ilerliyor,ortalara dalamiyorum,sizler daha onceden tanisip kaynastiginiz icin muhabbetinizi cozemiyorum
Gelmez bana öylee bana göre fitttAh arkadaşım benim
adam evdeyken sağlıklı beslemem
sana öyle geliyo
Yavru kegel şeyLan 3 gündür yapıyoz işteegzersiz ne desin buna .şorul şorul mahalle çeşmesi gibi . Hapşur foş hopla foş gül foş öksür.foş
Gidip orkid koyalim altimiza yoksa heryer kokuşcakAy karnım
BendeVallahi yeni tanıştıkfiliz dışında kimseyi tanımıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?