- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok zor işte hızlı çalışanda kilo veriyosun çarpıntı sinir terleme cok sıkıntısı var. Ama ilaçla hemen düzelebilen bi hormon Allahtankaramel Latte bendede hashimoto var ama ilaç baslatmadi dediki sadece ya hızlı calisana çevirir dedi yada yavaş olana şaştım kaldım valla
Birgun bizde pro üye oluruz balımYa yazıcamda yetişemiyorum mesajlar karışıyor
Benimkilerde oyle bazen birbirine sarlip kucaklasiyor diyorum boyle guzel anlasin iste yarim saat sürmüyor kavga gürültüKuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış
Bizimde aynı şimdi babaannedeler de rahatım yok o bana vurdu yok o benim saçımı çekti dil çıkardıBizim evi anlattın
Hahahahah çılgınnn kızlarrr yaaKuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış
Tesekkür ederim o haldeTamam pazartesi rezerve edildi
deşme yaramıBirgun bizde pro üye oluruz balım
Bizimde aynı şimdi babaannedeler de rahatım yok o bana vurdu yok o benim saçımı çekti dil çıkardı
İnşallah canım inşallah hepimiz sağlıklı olalımdaYaaa çok üzüldüm canım rabbim şifa versin en dogrusunu sen bilirsin insaAllah sağlıklı bir sekilde yasar gideriz hep beraber
Siyah beyaz ama içine sığmadım nalet gelmeye acil zayiflamam lazımHuhuuuuvvvvv beyybbbiiiii ne iyi ettinn amaaa kocişi salmayahh sexii görünehh demii
sormaa o aktüelleri öyle talan ediyolarkiii ben bile alacaklarımı bulamıyorum bitürlü ne renk aldınn sorması ayyuupp
Benim o benim karamel Latte
Tamam ben ikna oldumassslaaa şiddet yanlısı değilim
Bi elektrik var demekki
Hahahahha olsun giyy sıkı sıkı olsunn poponu sıksınnSiyah beyaz ama içine sığmadım nalet gelmeye acil zayiflamam lazım
Rica ederim canım pazartesi tartıl eklerim senide hedefinideAh tesekkür ederim
pes
Gecmis olsun canimKınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor
Yoksa sendemiTesekkür ederim o halde
deşme yaramı
al sana bi motivasyon kaynağı dahaSiyah beyaz ama içine sığmadım nalet gelmeye acil zayiflamam lazım