Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karamel Latte karamel Latte bendede hashimoto var ama ilaç baslatmadi dediki sadece ya hızlı calisana çevirir dedi yada yavaş olana şaştım kaldım valla
Cok zor işte hızlı çalışanda kilo veriyosun çarpıntı sinir terleme cok sıkıntısı var. Ama ilaçla hemen düzelebilen bi hormon Allahtan

Kuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış 😱
Benimkilerde oyle bazen birbirine sarlip kucaklasiyor diyorum boyle guzel anlasin iste yarim saat sürmüyor kavga gürültü 🤭🤣

karamel Latte karamel Latte
Hastalığımız bile tutuyor vay be🤣😅😇
sert-smiley-hareketli-resim-0009.gif
assslaaa şiddet yanlısı değilim 😌

Kuzum eşim evdeylen oturamiyorum o yokken rahatım çok şükür çocuklar birbirini yemediği müddetçe sıkıntı yok bir bakiyorum mis gibi oyun oynuyorlar bir bakiyorum biri birinin saçını çekmiş öbürü diğerinin bacağını ısırmış 😱
Hahahahah çılgınnn kızlarrr yaa 😂😂

Huhuuuuvvvvv beyybbbiiiii ne iyi ettinn amaaa kocişi salmayahh sexii görünehh demii :KK8::confused::KK33:
sormaa o aktüelleri öyle talan ediyolarkiii ben bile alacaklarımı bulamıyorum bitürlü ne renk aldınn sorması ayyuupp:oops::KK23::olamaz:
Siyah beyaz🤣🤣🤣 ama içine sığmadım nalet gelmeye 🤣 acil zayiflamam lazım 🤣

Ah tesekkür ederim🥰
Rica ederim canım pazartesi tartıl eklerim senide hedefinide🥰
karamel Latte karamel Latte
En iyi arkadaşım artık hih
Profil resmide mavi çok uyumluyuz 🥶😱💙💦🗨💤💣
🙄pes 🙄
Kınamayın ama Allah korusun açıklıyım hemen sebebini😂
Bende tiroit varmış hızlı calısıyo graves hastalıgım olduğunu öğrendim ondan kilo alamıyomuşum ama şuan ilaçlara basladıgım için kilo alımım basladı önüne gecemezsem alıcam gibi görünüyor 😒
Gecmis olsun canim 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back