- 16 Aralık 2019
- 20.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.736
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimOh iyi yapmışsın kuzu![]()
Benim canım yok mu ölim mi ben donsuz mu gezeyimYok artık![]()
Bugünde kınanmadık demeyiz@Chikolata_gozlum gel buraya yeni arkadaşı da kınım kınım kınıyoruz![]()
Evet göbegim var diyorum inanmıyomusunuzYağ oranin fazla bu yuzden rahatsiz oluyosun dime![]()
Ayy 2tane happy cok fazla bu dünyada
Cok isterim
istemiyolar beni dutum
Oy kuzum Rabbim sabır versin çocuklar işin içine girince zaman tutmuyor ne yazık ki olsun sen yaz da arada sırada da olur hepimizin var öyle zamanlarıSagol canimcocuklari banyo yaptirdim ya surekli giremiyorum ama hergun yazmaya calisiyorum tlfnu elime ne zaman alsam oglan aciktim der bisey anlatir dinlemiyon hep tlfna bakiyon diyor o yuzden surekli takilamiyorum herkesin durumuvfarkli messla benim odun hic yardim etmez cocuklarla ilgilenmesi 10 dk bile degil her yuk bende
![]()
Belki mübarek bir saate denk geliriz umut dünyasıBugünde kınanmadık demeyiz![]()
Disari kizlar tek ayak üstunde disariyaAlın şu kızı da dışarı abla tek ayak üstüne dursun![]()
Evet göbegim var diyorum inanmıyomusunuz![]()
Deme kiz oyleCok isterim
istemiyolar beni dutum![]()
Kötü tabiDisari kizlar tek ayak üstunde disariya
çok kötü bisey
Ben istiyorum onları boşver senCok isterim
Kuzum haklisin sen de benim büyük kız önce ki gün telefonu saklamış 2 saat aradım dedim neden yaptin seninle konusuyorum bana bakmiyorsun diyor icim tuhaf oldu o yüzden onlarla konuşunca bırakıyorum teliSagol canimcocuklari banyo yaptirdim ya surekli giremiyorum ama hergun yazmaya calisiyorum tlfnu elime ne zaman alsam oglan aciktim der bisey anlatir dinlemiyon hep tlfna bakiyon diyor o yuzden surekli takilamiyorum herkesin durumuvfarkli messla benim odun hic yardim etmez cocuklarla ilgilenmesi 10 dk bile degil her yuk bende
![]()
Aman benimki sanki yardim ediyor arada sen ses ver yeterSagol canimcocuklari banyo yaptirdim ya surekli giremiyorum ama hergun yazmaya calisiyorum tlfnu elime ne zaman alsam oglan aciktim der bisey anlatir dinlemiyon hep tlfna bakiyon diyor o yuzden surekli takilamiyorum herkesin durumuvfarkli messla benim odun hic yardim etmez cocuklarla ilgilenmesi 10 dk bile degil her yuk bende
![]()
Bakın ben herseye uyarım sizi yormamDeme kiz oyle![]()
İsterlerCok isterim
Kız deme öyle gel verelim 3 kiloyu napalim başa gelen çekilirCok isterim
Sağlık benim konumBakın ben herseye uyarım sizi yormam
Maksat sağlıklı beslenirken 2 3 kiloda verebilmek destek lazım bana![]()