- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.481
Sen muhtesemsin30 dk kardiyo yaptım 55 suquat 15 saniye plank
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen muhtesemsin30 dk kardiyo yaptım 55 suquat 15 saniye plank
30 dk kardiyo yaptım 55 suquat 15 saniye plank
Geceyi yakacak hal kalmadıYansın geceler Pardon yağlar dutum
MaşAllah30 dk kardiyo yaptım 55 suquat 15 saniye plank
Gece fosur fosur uyursun artıkGeceyi yakacak hal kalmadı
Sen muhtesemsin
Bu övgüler 15 saniye plank için mi
adam isyanda noldu sana üstünden tır geçse duymuyon diyoGece fosur fosur uyursun artık
Lan cardio yapmissin squat yapmissinBu övgüler 15 saniye plank için mi
Yaptığın her hareket için tatlım maşallah çok güzel başladın cumaya güzel eksi geleceğine inaniyorumBu övgüler 15 saniye plank için mi
Len dur bi sabiti beşarlayakPlank varya mükemmel birsey ya
Hareketli olanlarimi yapiyorsunuz yani cardiolu
Yoksa sabit olanmi
İnşallahYaptığın her hareket için tatlım maşallah çok güzel başladın cumaya güzel eksi geleceğine inaniyorum
Cardioyu harrketli olanlari yapiyorum ben icinde herseyi varPlank varya mükemmel birsey ya
Hareketli olanlarimi yapiyorsunuz yani cardiolu
Yoksa sabit olanmi
Balım ben 5.den sonraŞen dur bi sabiti beşarlayak
Sen boşver onu dün benimki de diyor su 20 kiloyu versem diye not tuttuğum deftere milletin notunu tutuyon bana yardımcı olmuyon diyor dedim onlar azimli hatunlar sende o yokadam isyanda noldu sana üstünden tır geçse duymuyon diyo
MüthişsinCardioyu harrketli olanlari yapiyorum ben icinde herseyi var
Bende ondan ettim işte plank var squat var plates var . Bi de ayrıca squat plank ettimCardioyu harrketli olanlari yapiyorum ben icinde herseyi var
Totoyu kaldırması lazımSen boşver onu dün benimki de diyor su 20 kiloyu versem diye not tuttuğum deftere milletin notunu tutuyon bana yardımcı olmuyon diyor dedim onlar azimli hatunlar sende o yok
Sen boşver onu dün benimki de diyor su 20 kiloyu versem diye not tuttuğum deftere milletin notunu tutuyon bana yardımcı olmuyon diyor dedim onlar azimli hatunlar sende o yok
G.t göbek bacak kol sırt kirpiklerim bile felçli şu anBalım ben 5.den sonra
Cardioluya geçmiştim
Tum beden çalışıyor
Hele karın of bir yanıyor