- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.401
Bugün çıkabilirim artık demi dışarı 6. Gün oldu da yeter bence yaAvakado alıp sos yaparsanız kekik ve cevizde ekleyin harika oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çıkabilirim artık demi dışarı 6. Gün oldu da yeter bence yaAvakado alıp sos yaparsanız kekik ve cevizde ekleyin harika oluyor![]()
5 gün diye biliyorum karantinayiBugün çıkabilirim artık demi dışarı 6. Gün oldu da yeter bence ya
O bitti o zaman benim çok şükür canım5 gün diye biliyorum karantinayi
Afiyet olsun tatlımAvakado alıp sos yaparsanız kekik ve cevizde ekleyin harika oluyor![]()
Afiyet olsun canım
Günaydın canım uykunu almissinGünaydın kızlar bugün 9,30 kadar uyudum![]()
Heee alayim bendeAvakado alıp sos yaparsanız kekik ve cevizde ekleyin harika oluyor![]()
Afiyet olsun canım
İyi canım şimdi losyonu sürdüm bakalım ilk 3 günden sonra etki eder kurutuyor sanki bakalım. Ben ekmek üstüne sos yaptım ama güzel oldu normalde sevmem sadeGünaydın canım uykunu almissin
Kuzu nasil oldu
Heee alayim bende
Afiyet olsun canım
Simdi bende yapiyorum
Afiyet olsun canım ben de içtim şimdi
Çok şükür canım![]()
Çok iyiyim canım Allah razı olsun@Li_zigi canım sen nasıl oldun![]()
Maşallah canimİyi canım şimdi losyonu sürdüm bakalım ilk 3 günden sonra etki eder kurutuyor sanki bakalım. Ben ekmek üstüne sos yaptım ama güzel oldu normalde sevmem sade![]()
Aman sorma daha toplayamadim bugunAkşam topladigim mutfağa meteor düşmüş sanki![]()
Benim arkamı dönmem yetiyorAkşam topladigim mutfağa meteor düşmüş sanki![]()
Bugün daha iyi kuzumAfiyet olsun canım ben de içtim şimdi
Çok iyiyim canım Allah razı olsunbebiş nasıl oldu
![]()
Maşallah canim
Afiyet olsun canım bende alayim deneyim
Aman sorma daha toplayamadim bugun
Hem yenilmeyen mercimekBenim adam gitmis markete kilo kilo un almis gelmis savas cikcak diye,
Sonra gel gidelim makarna falan alalim dedi gittik bulgur,makarna,sehriye,cay gibi aldim yesil mercimege el attim 1kilo 28tl yaziyor ben şok oldum ulan sen mercimeksin ne 28i![]()
Çok şükür canımBugün daha iyi kuzum
Al al kekikle dene ben pul biber karabiber kekik zeytinyağ limon ve ceviz kullandım.