- 16 Aralık 2019
- 20.596
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.660
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.141
İlk defa umutluyumAglama bence hersey cok guzel olucak
Çok güzel idare etmişsin canım maşallahPastadan 2 3 çatal aldım. Kocamda sağolsun gazoz çikolata almış gelmiş
Kızların yarım bıraktığı pastaları kocama kakaladımnormalde çöpe gitmesin diye ben yerdim
Bir iki yudum da gazozdan içtimbi tarafım şişmesin diye onu da yarım bıraktılar. Ama içmedim döktüm. 170 mt evde kendi survivor umu yaşıyom resmen
Eeeeeyyy evren eeeyyy retrolaaar. Diyetteyim diyom yeter gelme üstüme . Daha çok abur cubur sokma gözüme mutfağıma
AynenSevmiyorum diyenden korkcan
Umudun daim olsunİlk defa umutluyum
Maşallah dutumaDe hadi inşallahçikikat yemedim bile kokladım
Kendini birden kısıtlama istersen sabah kahve iciyosun sanirim onunla 2 dilim ye daha sonra spor yaparsinDe hadi inşallahçikikat yemedim bile kokladım
Iste bu gözler neler gördü görcek görüyorGülme kiz ciddiyim
Yani küçük kare sütlü çikolata yese olur aslında.Kendini birden kısıtlama istersen sabah kahve iciyosun sanirim onunla 2 dilim ye daha sonra spor yaparsin
Onu diyorum iste canım yada stiksler var tam kahvelikYani küçük kare sütlü çikolata yese olur aslında.
Yersem daha çok isterim canım benKendini birden kısıtlama istersen sabah kahve iciyosun sanirim onunla 2 dilim ye daha sonra spor yaparsin
Iyi ozaman sonra saldirma diye dedimYersem daha çok isterim canım beno yüzden onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli
Ben sasirmadim hiç ya ama keşke beni sasirtsalardiIste bu gözler neler gördü görcek görüyor
Öyle mi yapim bilmiyom sonra vicdan yapıyom akşama kadar kendime sövüyomIyi ozaman sonra saldirma diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?