- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.581
YaAmiinn inşaallahhh aslında ugraşlar içinde tam tüpe gitcekken eylül ayında sürprizz oldu hemde kanamayla kesin düşüğüm olcaktıki güçlü çıktı benim kızım
Hahahahaha korkuyom reklam anlaşılır diye nebilem benŞehire göre değişiyordur o zaman
Bize ya a..s kargo yada y..t i.i
Bu arada neden noktalı yazıyoruz
Aaa bak iyi fikirAbla biz dernek kuralımboşanan kadınlara adliye çıkışı davul zurnayla halay başı olmak için moral motivasyon verir
Senin donlar turkiyeyi gezmek istediyseBugün dağıtıma çıktı diyeyy bugün de gelmez sanmıyorum
Yavrum MaşaAllah onaAmiinn inşaallahhh aslında ugraşlar içinde tam tüpe gitcekken eylül ayında sürprizz oldu hemde kanamayla kesin düşüğüm olcaktıki güçlü çıktı benim kızım
Kiz ben korkumdan Atmıyorum reklam yapıyor derler Banlanirim diye
Aynı duygular içerisindeymişizHahahahaha korkuyom reklam anlaşılır diye nebilem ben
Çok şükürr kuzum sağoll rabbimm isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsinnYa
Rabbim öyle büyükki işte
Umudun bittiği anda aydınlığa çıkarır
Şükürler olsun
Çok sevindim adına
Yaa maasAllah ona Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayi nasip etsin canımAmiinn inşaallahhh aslında ugraşlar içinde tam tüpe gitcekken eylül ayında sürprizz oldu hemde kanamayla kesin düşüğüm olcaktıki güçlü çıktı benim kızım
Rabbim sanada nasip etsin insaAllahYa
Rabbim öyle büyükki işte
Umudun bittiği anda aydınlığa çıkarır
Şükürler olsun
Çok sevindim adına
Varya hepsi benim olacak
Sormaa bitaneside dantelliydiAaa bak iyi fikir
Senin donlar turkiyeyi gezmek istediyse
SübhanallahhhYavrum MaşaAllah ona
Benim 3 ayım var kuzu O zamana kadar vur patlasın çal oynasınRabbim sanada nasip etsin insaAllah
Heyy Allahimya manyak bu kiz amin de aminBenim 3 ayım var kuzu O zamana kadar vur patlasın çal oynasın
Dantel iyidir dantelSormaa bitaneside dantelliydirezill olazammm
Sübhanallahhh
AminHeyy Allahimya manyak bu kiz amin de amin
Heh şöyleAmin
Rabbim en hayırlısından en kolayindan nasip etsin
Ooyyyy geeeellllll hemde sıkı sıkııAynı duygular içerisindeymişiz
Gel sarılalım
Amiinnn canımm benimm allah herkese tez zamanda uğraştırmadan nasip etsinYaa maasAllah ona Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayi nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?