- 15 Kasım 2020
- 12.927
- 70.798
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Bugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağı
misafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye 

@Elif_Eylul

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık pes pesBugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağımisafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye
@Elif_Eylul
Aynı anda yazmışızCikolatam geldi![]()
Başlangıcın hayırlı olsun canım benim
Aaaa kuru iftira ben şüşgo değilim balık etliyim bikeremSizsiniz sisko ben zaten bu kilodaydım aylardır![]()
Eline emeğine sağlık kaptanım ❤
İsim 11.2.2022 G. Kilo K. Kaybı H. Kilo E Elif_Eylul 77.1 0 70 @Li_zigi 68.3 0 60 Gurbettt42
63.7 0 55 @Cay6 60.3 0 55 @MissHayaLet 60.7 0 55 sardunya1038
66.1 0 55
Ver şifayı bana abla hakkettimYok artık pes pes
Sağol canım senindeBaşlangıcın hayırlı olsun ablacım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Eline emeğine sağlık kaptanım![]()
Abla döv bunu kırbaçla dötünü şu meshur emojiyi de yapıştırBugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağımisafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye
@Elif_Eylul
Abla döv bunu kırbaçla dötünü şu meshur emojiyi de yapıştırdötlü emoji
![]()
Ooo abla hayırlı olsun
Ilk günden menü yazmıcam diyon napim yaz kız çabuk@Li_zigi ne kızıyorsun be beybisu![]()
Tabi tabi balina da bir balık ama neyse susuyorumBaşlangıcın hayırlı olsun canım benim❤
Aaaa kuru iftira ben şüşgo değilim balık etliyim bikerem
Eline emeğine sağlık kaptanım ❤![]()
Hosgeldin bacimsu çikolatam nasıl oldun canım ❤Ooo abla hayırlı olsun
42 sayfa geçmiş var![]()
Yok valla yazmam hangi birini yazayım bacınız değilmiyim bugün kusuruma bakmayınIlk günden menü yazmıcam diyon napim yaz kız çabuk![]()
Hosgeldin geçmiş olsun canımOoo abla hayırlı olsun
42 sayfa geçmiş var![]()
Ben bilmem kaptanım bilirYok valla yazmam hangi birini yazayım bacınız değilmiyim bugün kusuruma bakmayın![]()