- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Bugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağı misafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye @Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık pes pesBugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağı misafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye @Elif_Eylul
Aynı anda yazmışızCikolatam geldi
Başlangıcın hayırlı olsun canım benim ❤
Aaaa kuru iftira ben şüşgo değilim balık etliyim bikeremSizsiniz sisko ben zaten bu kilodaydım aylardır
Eline emeğine sağlık kaptanım ❤
İsim 11.2.2022 G. Kilo K. Kaybı H. Kilo E Elif_Eylul 77.1 0 70 @Li_zigi 68.3 0 60 C _CikiLeta 63.7 0 55 @Cay6 60.3 0 55 @MissHayaLet 60.7 0 55 sardunya1038 66.1 0 55
Ver şifayı bana abla hakkettim dikkat edicem bundan sonra sözYok artık pes pes
Sağol canım senindeBaşlangıcın hayırlı olsun ablacım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Eline emeğine sağlık kaptanım
Abla döv bunu kırbaçla dötünü şu meshur emojiyi de yapıştır dötlü emojiBugün menü yazmayacağım kaptanım cuma diye hiç dikkat etmedim tatlı falan yedim bayağı misafir gelmeden yedim tatlımı çok geçe kalmasın diye @Elif_Eylul
Abla döv bunu kırbaçla dötünü şu meshur emojiyi de yapıştır dötlü emoji
Ooo abla hayırlı olsun
Ilk günden menü yazmıcam diyon napim yaz kız çabuk@Li_zigi ne kızıyorsun be beybisu
Tabi tabi balina da bir balık ama neyse susuyorumBaşlangıcın hayırlı olsun canım benim ❤
Aaaa kuru iftira ben şüşgo değilim balık etliyim bikerem
Eline emeğine sağlık kaptanım ❤
Hosgeldin bacimsu çikolatam nasıl oldun canım ❤Ooo abla hayırlı olsun
42 sayfa geçmiş var
Yok valla yazmam hangi birini yazayım bacınız değilmiyim bugün kusuruma bakmayınIlk günden menü yazmıcam diyon napim yaz kız çabuk
Hosgeldin geçmiş olsun canımOoo abla hayırlı olsun
42 sayfa geçmiş var
Ben bilmem kaptanım bilirYok valla yazmam hangi birini yazayım bacınız değilmiyim bugün kusuruma bakmayın