Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.041
Ay inşallahDemekki cumaya güzel bir eksiyle geleceksin.
Tarti fotonu begenmedim, böyle kilo mu olur beBen +400 ama şiş her yerim karnım acikti daha bekleyemedimE Elif_Eylul @Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 3010317
Etiketledim seni yazdim -400 deyim.Ay inşallahne durumdasin ortim
insan 65 olur ya dimiTarti fotonu begenmedim, böyle kilo mu olur be
Bir tane bayan varya Cholio idi adi sanirim onun 15dklik bir videosu var bayagi terketiyor. Cok güzel sekillenenler de var kilo veren de var. Yapalim mi? Kizlar yapan olur mu?Ay inşallahne durumdasin ortim
Başlangıcın hayırlı olsun tatlımGunaydin kizlar sabah tartildim 72 ile basliyorum insallah
Ödem canım sabah belliydi zatenOdemdir gider canim
Kız sen niye benim fotomu beğenmiyorsunTarti fotonu begenmedim, böyle kilo mu olur be
Kiskandigim icin olabilir miBaşlangıcın hayırlı olsun tatlım
Ödem canım sabah belliydi zaten
Kız sen niye benim fotomu beğenmiyorsun
Ben yaptım canım tabiki yaparızBir tane bayan varya Cholio idi adi sanirim onun 15dklik bir videosu var bayagi terketiyor. Cok güzel sekillenenler de var kilo veren de var. Yapalim mi? Kizlar yapan olur mu?
Bakk 65e ciglik atmis.
Abowww kız 48 kilo değilim sonuçtaKiskandigim icin olabilir mi
Ya ne kadar sure yaptin, farketti mi peki sende de ? Oncesi sonrasi var miBen yaptım canım tabiki yaparız
65 bana göre değil canım ben kendimi tombik hissediyorum öyleBakk 65e ciglik atmis.
Daha önceki kilo verdiğim zamanlar yaptım canım şimdi tekrar başlaman lazımYa ne kadar sure yaptin, farketti mi peki sende de ? Oncesi sonrasi var mi
Afiyet olsun canım
Zayiflayi zayiflayi anamizin karnina geri donecezAbowww kız 48 kilo değilim sonuçtahappy kiskanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?