- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.881
Rica ederim her zaman ablamDesteğin icin teşekkürler canim
Firtina o kadar cok mu ki yaAmin canim
Okuldan mesaj geldi firtinadan dolayi cocuklarinizi 12 de alin diye normalde 3.30 a kadar erken aldik cocuklari fırtına giderek siddetleniyor
Tabloyu gördüm ciddi emek , ellerinize saglik.Desteğin icin teşekkürler canim
Rica ederim canımTabloyu gördüm ciddi emek , ellerinize saglik.
Sagol canım gecti heralde acıyor ama anne gecti diyorKizlar okuyorum ama yazamiyorum, E Elif_Eylul kiz nasil oldu? Gecmis olsun.
Al senin olsun mevsimFirtina o kadar cok mu ki ya
Beraber esleselim mi bu hafta ?
Maşallah.Bende 45dk leslie yaptım mekik ve squat yaptim dus aldim yemek yedim,kahve iciyore kız uyuyore6250 adim oldu
Ben oturuyomNapıyonuz sesiniz çıkmıyore
He bende şimdi oturdum. Bi bakayım napıyonuz diye hiçbirşey yapmıyormuşsunuzBen oturuyom
Heee kiz bu kızlar ne yapiyorHe bende şimdi oturdum. Bi bakayım napıyonuz diye hiçbirşey yapmıyormuşsunuz
Tartılıp yemeğemi saldırdılar acaba yiyince uyku bastırmıştırHeee kiz bu kızlar ne yapiyor
Heee yiyolar dime bak simdi senTartılıp yemeğemi saldırdılar acaba yiyince uyku bastırmıştır
Zayifada kemik torbası diyorlarKöylerde yapiyorlar.Erik turşusu yufka gibi.Limonda zayiflatir.Yogurt cok yemek lazim her şryden yiyin kendinizi uzmeyin şişmanim ya da fazla kilolarim var diye.Zayifida beyenmiyorlar.Etli budlu biraz guzel şekil verir.Inşallah Allah sabrinizi sinamasin.
NedenAy bugünlerde nedense ağzımın tadı yok
Kız canım sıkkın değil ağzımda acı bir tat var ne yesem gitmiyor
Bu bir işaretKız canım sıkkın değil ağzımda acı bir tat var ne yesem gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?