- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.001
Zayiflama isteyen mutlaka katik kefir yesin ve turşu lavaş erik lavaş limon kara ekmek filan tam 30 gun boyunca 10 kilo vermek mumkun.Her seyden ye ama az yemek gerekliYemeyinnnn
Eki Görüntüle 3005477
Spor puanları
1000 adım=>1000 puan
Chlocthing => 10 puan
Cardio => 10 puan
Eva => 10 puan
Leslie => 10 puan
Plates => Dakikası 8 puan
İp atlama => 1 adet 1 puan
Mekik => 1 adet 1 puan
Squat => 1 adet 1 puan
Plank => Saniyesi 1 puan
Bölgesel hareketler => Dakikası 10 puan
Jillian => 10 puan
Koşu => Dakikası 10
�
Ye,dengele,zayifla Güncel K. K. Kaybı Hedef K. E Elif_Eylul 77.1 70 @Li_zigi 68.3 60 C _CikiLeta 63.7 55 M MissHayaLet 60 55 sardunya1038 66.1 60 @tobotsever 69 65 @HuZuNMeLeGi 74.6 64 @Mevsim_bahar83 69.7 65 @peritaf 63.9 57 @suspushanimcim 69.9 60 @HappyMutlu @M_atruska 80.2 70 @Chikolata_gozlum 62.95 55
Eslesmeler 16.02.2022 24.02.2022 fark sardunya1038
@Li_zigi66.1
68.3E Elif_Eylul
@Mevsim_bahar8377.1
69.7@suspushanimcim
@M_atruska69.9 C _CikiLeta
M MissHayaLet63.7
60.7@tobotsever
@HuZuNMeLeGi⚘⚘⚘ 69
74.6@Chikolata_gozlum
@HappyMutlu62.95
Belirsiz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun şimdiden canım
Günaydın kızlar
Ondan bende de var
Sürekli yiyorum mu
Günaydın canım
Kalbim küt küt
Ayaklarına sağlık canım
Hoşgeldin aramıza canım
Günaydın canım
Sabah erken uyandım abla tel sarjdaydi bu sefer uykuya zor daldım uyku denirse ona çocuklar içine etti bi gözüm açık bi gözüm kapalı
Günaydın kızlar
3 günlük patates yoğurt yiyorsun canm internette var
Buyur ortim geldim ama agrilarim var
Bıraksalar akşama kadar yatacam canım hiç kalkmak istemiyorum uyumuşum bugün
Gideyim evi toparliyim biraz rüyamda misafirler geliyordu heryer batmıştı resmen tuhaf bir rüyaydı başıma gelmeden kalkayım
Mükemmel
Kolay gelsin ablam
Teşekkür ederimKolay gelsin kaptanellam
Günaydın canımGünaydın
Afiyet olsun canımCocuklari okula birakrim geldim kahvalti yapiyorumgunaydin canim
Günaydın canımGunaydin kizlar
Fazla değer başın öne eğer derler,sen iyiysen herkes iyi sen kotüysen herkes kötü takma artiķ lütfen,ben bırakalı çok oldu Allaha havale et ben ettim benide etsinlerEtkilemese beni. Çok iyi olurda saçma sapan bir huyum var işte. Dünden beri alt üst oldum. Sebepsizce ..
Bune kiz carpilmış balik
Günaydın canımGünaydın kızlar
Valla hicbirini anlamadim canımZayiflama isteyen mutlaka katik kefir yesin ve turşu lavaş erik lavaş limon kara ekmek filan tam 30 gun boyunca 10 kilo vermek mumkun.Her seyden ye ama az yemek gerekli
63.7 din sanirımAbla benim listeye yazdığın kilo mu geçerli olacak ben ondan sonra tartildim 64,4 cikmistim
E Elif_Eylul
Hatırlamıyorum buraya attığım tartıyı ondan sonra da tartildim 64,4 çıktım hangisini baz alicaz vermissemde sonuçta bu 64,4 den vermisimdir63.7 din sanirım
Ohh ne güzel Miss gibi olmuştur her yerKoltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu
Kiz atiyorum yarin dedin attinyaHatırlamıyorum buraya attığım tartıyı ondan sonra da tartildim 64,4 çıktım hangisini baz alicaz vermissemde sonuçta bu 64,4 den vermisimdir
Anladıysam Arap olimKiz atiyorum yarin dedin attinya
Valla ama ondan sonra tekrar tartildim bak VKI ye ondan sonra değiştirdimYani 63.7 atmissin enson canim
Ulannnnn tartin 63,7 mis sen kilo almışsin yani 63.7le baslamissinAnladıysam Arap olim
Dur heleeee bakamValla ama ondan sonra tekrar tartildim bak VKI ye ondan sonra değiştirdim
Evet aldım şok oldum zaten tartildigim daUlannnnn tartin 63,7 mis sen kilo almışsin yani 63.7le baslamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?