Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zayiflama isteyen mutlaka katik kefir yesin ve turşu lavaş erik lavaş limon kara ekmek filan tam 30 gun boyunca 10 kilo vermek mumkun.Her seyden ye ama az yemek gerekli

Günaydın kızlar
Günaydın canım kankirellam

3 günlük patates yoğurt yiyorsun canm internette var

Buyur ortim geldim ama agrilarim var

Bıraksalar akşama kadar yatacam canım hiç kalkmak istemiyorum uyumuşum bugün

Gideyim evi toparliyim biraz rüyamda misafirler geliyordu heryer batmıştı resmen tuhaf bir rüyaydı başıma gelmeden kalkayım

Mükemmel

Kolay gelsin ablam

Kolay gelsin kaptanellam
Teşekkür ederim
Günaydın canım
Cocuklari okula birakrim geldim kahvalti yapiyorum gunaydin canim
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Etkilemese beni. Çok iyi olurda saçma sapan bir huyum var işte. Dünden beri alt üst oldum. Sebepsizce ..
Fazla değer başın öne eğer derler,sen iyiysen herkes iyi sen kotüysen herkes kötü takma artiķ lütfen,ben bırakalı çok oldu Allaha havale et ben ettim benide etsinler
Bune kiz carpilmış balik
Günaydın kızlar
Günaydın canım

Zayiflama isteyen mutlaka katik kefir yesin ve turşu lavaş erik lavaş limon kara ekmek filan tam 30 gun boyunca 10 kilo vermek mumkun.Her seyden ye ama az yemek gerekli
Valla hicbirini anlamadim canım

Koltuk örtüleri minder kılıflari banyo paspaslari yıkandi,koltuk arkalari süpürüldü,silindi,banyo yikandi,heryeri süpürüp sildim tam bitti derken arkadas geldi 1saat oturdu
Ohh ne güzel Miss gibi olmuştur her yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…